17 de desembre 2012

Felicitats!

Esperem que properament, el conjunt Easy Drets, faci una gira pels pobles  de Santpedor, Súria, Moià i Calders  i ens regalin música i  entusiasme.

4 comentaris:

LLuisa ha dit...

Bon dia;

Us repeteixo la pregunta que us vaig fer fa uns dies i que no heu respost no se encara per quin motiu.
Es cert que s'esta tunelant la muntanya per fer la rampa de la mina sense permisos medioambientals?

Agrairïa una resposta, com a votant vostre.
Gràcies

GIS ha dit...

Bon dia,
Ens consta que IP disposa de tots els permisos necessaris per els treballs de perforació de la rampa d’accés a la Mina Cabanasses, per les instal·lacions auxiliars per a l’execució de l’obra i pel transport de les terres extretes a distints dipòsits autoritzats. El permís per l’excavació de la rampa es competència de la subdirecció general de Mines de la Generalitat de Catalunya i la pista d’accés li correspon a l’ajuntament de Súria i amb el vist i plau d’altres departaments de la Generalitat. (p.e. medi ambient)

Cal dir també que un cop realitzada l’obra es necessitaran unes noves autoritzacions per a les instal.lacions definitives. (cinta transportadora del mineral, estació transformadora, linees electriques AT –alta tensió- etc.)
Gràcies per confiar amb nosaltres, salut, bones Festes i bon any 2013!!!






Anònim ha dit...

Bona tarda i gràcies per respondre, però no entenc que al taulell d'anuncis de l'ajuntament hi hagi el següent anunci:
ES PERLLONGA PER UN TERMINI DE QUINZE DIES HÀBILS, EL TERMINI D'EXPOSICIÓ PÚBLICA DEL:
-PLA ESPECIAL URBANISTIC PER L'ACCÉS A LA RAMPA DE LA MINA DE CABANASSES AIXÍ COM DE L'INFORME DE SOSTENIBILITAT AMBIENTAL.
-PLA ESPECIAL URBANISTIC RELATIU AL SECTOR DEL POU DE CABANASSES
Súria, 7 de Desembre de 2012
No hauria d'estar aprovat això per treballar-hi????
Gràcies

GIS ha dit...

Benvolguda bloquera, entenem que la teva pregunta i el teu dubte es referent a les llicencies del camí construït per accedir a la rampa o túnel d’accés a la mina Cabanasses
Al respecte cal indicar-te que hi ha una aprovació provisional del Pla Especial Urbanístic per l’accés a la rampa així com de l’informe de sostenibilitat ambiental que permet a Iberpotash executar els treballs que comporta l’excavació de la rampa o túnel d’accés a la mina Cabanasses a l’espera de l’autorització definitiva.
Per l’autorització definitiva la llei d’urbanisme de Catalunya (art 86 bis) demana que el Pla Especial Urbanístic per l’accés a la rampa ha d’estar 45 dies en exposició publica i en un principi nomes es van preveure 30 dies, aquets 15 dies addicionals es per donar compliment a la llei.
Informar-te també que en el cas de la no aprovació definitiva d’aquest Pla Especial Urbanístic per l’accés a la rampa, Iberpotash hauria de restaurar i deixar el terreny afectat en la seva configuració inicial. Per a tot aquest procés han calgut les llicencies i aprovacions del Departament de Territori de la Generalitat de Catalunya i de l’Ajuntament de Súria i el pagament de les taxes corresponents.

Conclusió final:

1.- Les administracions afectades, al nostre entendre, han actuat i concedit les autoritzacions d’acord amb el que determina la llei.
2.- Iberpotash disposa de tots els permisos i requeriments necessaris per a l’execució dels treballs que està realitzant per a la construcció de la rampa d’accés a la Mina Cabanasses.

Restem a la teva disposició per qualsevol dubte o aclariment

Arxiu del blog