23 de febrer 2012

La SA Súria va enfilar-se dotze vegades al podi del campionat de Catalunya

Els bagencs van aconseguir vuit medalles d'or, tres de plata i una de bronze


La representació surienca va obtenir bons resultats en la competició disputada a les Franqueses del Vallès<br/>
La representació surienca va obtenir bons resultats en la competició disputada a les Franqueses del Vallès
 sa súria
REDACCIÓMANRESA
Els esportistes de la secció de jujitsu de la Societat Atlètica Súria (SAS) van pujar dotze vegades al podi en els campionats de Catalunya que es van celebrar a les Franqueses del Vallès. Els campionats es feien tant en la categoria sènior com en les de base, sub-15, sub-17 i sub-20. A més, de tots aquests metalls, vuit van ser d'or, la qual cosa encara dóna més valor a l'actuació de l'equip bagenc en aquest certamen.
En la categoria sènior, el duet mixt format per Sheila Domínguez i Rubén Cabanillas va obtenir la victòria en guanyar la final. El mateix Cabanillas formava part d'una altra parella, amb Eduard Solsona, amb qui va guanyar la medalla de plata dins la mateixa categoria.
En lluita, van caure dues medalles més per al conjunt surienc. Eduard Solsona va fer una gran competició, es va desfer de sis rivals i va aconseguir la medalla d'or en la categoria de menys de 77 quilos. A més, ho va arrodonir amb un full ippon en la final. En la prova de menys de 62 quilos, Carla Fernández va saldar la seva aparició en el campionat amb una medalla de plata. Va fer un bon torneig, però va caure després d'una final ajustada.
La resta de premis van arribar en categories menors. En sub-15, Toni Rodríguez i Marc Gómez van quedar segons i Ferran Gamisans i Vlad Sobol, tercers en duets. En lluita, Rodríguez va guanyar en més de 62 kg i Gómez, en menys de 55. En la categoria sub-17, el duet format per Beth Vidal i Ana Ríos va revalidar el títol de l'any passat i la segona també va guanyar en menys de 55 quilos. Finalment, en sub-20, Sheila Domínguez i Rubén Cabanillas van fer or i la primera va guanyar en més de 70 kg.
Els catalans van servir per preparar els estatals de Madrid d'aquest cap de setmana, on competiran Sheila Domínguez, Rubén Cabanillas i Eduard Solsona.

Arxiu del blog