20 de febrer 2012

Unes 300 persones, a la rua de Carnaval de Súria


La rua de carnaval de Súria ha aplegat uns 300 participants. Foto: AjSú La rua del Carnestoltes ha passat dissabte pel centre urbà de Súria, amb la participació d'unes tres-centes persones distribuïdes en vuit comparses. Els zombis, vampirs i altres éssers d'ultratomba han estat enguany les disfresses majoritàries de la rua, que ha estat presènciada per persones de totes les edats, una part de les quals també anaven disfressades.

La rua ha sortit del barri de Sant Jaume a les 17.00 h. i ha fet el següent recorregut: carrers d'Àngel Guimerà, Salvador Vancell, Ignasi Abadal, Pius Macià i González Solesio, carretera de Balsareny, carrer d'Ernest Solvay i Avinguda de l'Ajuntament, per tornar de nou a la travessia principal de la vila fins a la plaça de Sant Joan.

Després d'un recorregut que s'ha perllongat durant prop de dues hores, la rua ha acabat a la nau de Ca l'Agut, on s'ha fet una actuació d'animació per als infants, a càrrec de Juan Antonio. En aquest mateix equipament tindrà lloc aquesta nit el sopar de Carnestoltes, amb la presència prevista d'unes tres-centes persones, i un ball amb Marc Angrill.

Els actes del Carnestoltes acabaran aquesta nit amb la segona edició d'un corretasques que anirà acompanyat per la batucada Batoboom, i una discomòbil a la nau de Ca l'Agut, a càrrec de Ràdio Ga-Ga.

L'organització del Carnestoltes de Súria és a càrrec de la comissió del Carnestoltes, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Súria i l'associació de veïns Mare de Déu d'Agost

Arxiu del blog