14 de desembre 2007

BENVINGUTS A L’AJUNTAMENT DE SÚRIA

En el dia a dia, quan algú calla davant d’una pregunta, vol dir que passa de contestar o bé que no sap que dir. I tant una postura com l’altra, en el cas del grup de govern de l’ Ajuntament, vol dir no estar a l’alçada de la responsabilitat .

No entenem, com aquest grup de govern no comença a revisar les partides que d’entrada tenen un error de plantejament. Com podem pagar pel servei de dos conserges la quantitat de 59.138’-€, quan ens costarien menys de la meitat en contractació directa?.

Com poden dir, que es millorarà el servei de neteja de carrers, quan els nostres carrers estàn fets una porqueria, augmentant el servei i el cost?. No s’hauria d’exigir més a l’empresa concessionària?

Com s’adjudiquen les obres? A dit? On és el procediment?. Hem vist tres projectes amb les adreces del membret coincidents, amb el redactat del projecte equivocat, i només amb un segell d’entrada a un dels documents, els altres ni s’han segellat. Masses errors?.

O com podem deixar fer obres a casa nostra –a la plaça de la Serradora- sense encara saber el que n’obtindrem a canvi dels nostres terrenys?. No tenim cap escrit (ni els grups de l’oposició ni el mateix grup de govern) de les contraprestacions que obtindrà el poble de Súria?. Quan costen 1.000 metres de terreny en sòl urbà per construir-hi tres plantes d’alçada més baixos i sotacoberta? Ens preguntem si algú de nosaltres deixaria entrar a la seva propietat, els paletes, sense negociar si ens quedarà un pis o dos, més baixos?. (Ningú ho faria, però el nostre Ajuntament SI)

O com es pot aprovar un projecte de Escola Bressol, sense fer una reunió conjunta per definir entre tots un millor projecte?. Només cal l’opinió del grup de govern?.

Perquè no redactem - com a mínim en parlem- de quins projectes han de tenir prioritat, a l’hora de demanar les subvencions corresponents a pla d’obres i serveis de la Generalitat?

Arribant a aquest punt de l’escrit, ja us trobeu sobrecarregats de tantes preguntes sense respostes clares: Benvinguts a l’Ajuntament de Súria!

G.I.S

En aquest Ple, GIS, ha aportat dues mocions: l’aprovació del text de Reglament de participació ciutadana, que es va deixar damunt la taula per treballar-lo tots junts i també la constitució d’una Comissió de tots els grups polítics per negociar amb Iberpotash la cessió dels terrenys dels pins de la mina, per ubicar-hi infraestructures necessàries pel nostre poble. Aquesta moció va obtenir el consens de tots els grups.


Arxiu del blog