11 de desembre 2007

UNA FAÇANA "INTOCABLE"

El passat mes d’octubre, ja us informarem que el nostre Grup, va presentar un prec davant el Ple de l’Ajuntament a fi de que es portés a terme un Projecte integral d’escola bressol, escola St. Josep de Calassanç, Ajuntament i Plaça d’en Salvador Perarnau.

Tot això, aprofitant el moment en que se’ns atorga una subvenció per a l’ampliació de l’Escola Bressol.

Davant la nostra proposta, un cop més,l’equip de govern es va manifestar en contra, es veu que per damunt de tot s’ha de conservar l’estructura de la joia arquitectònica de la Casa de la Vila.

El fet de comunicar els edificis per la part intermitja, amb un edifici de vidre transparent va se considerat pel nostre govern, com una mena “d’atemptat” a l’estructura de l’edifici de l’Ajuntament de Súria.

Potser tenen raó. Nosaltres no som tècnics en la matèria. Tan sols intentem buscar la millor manera de gestionar els nostres recursos.

Ara bé, creiem que és necessari que ens posem en contacte amb els tècnics que han dut a terme la rehabilitació i remodelació del preuat Monestir de Sant Benet de Bages.



Estem una mica esgarrifats; No podem alterar la façana del nostre Ajuntament per que és Patrimoni important ... potser és que el veí Monestir de Sant Benet de Bages, ha estat devaluat i exclòs de la llista de les “joies del romànic”.



Arxiu del blog