12 de desembre 2007

CENTRE HISTÒRIC RECONVERTIT EN PARC TEMÀTIC


A la vila de Súria han apostat fort i han guanyat, malgrat les critiques rebudes en un primer moment per part de veïns i vilatans romàntics, l’equip de govern ha sigut valent i poc a poc, ha anat cedint terreny a la iniciativa privada de les grans multinacionals de l’espectacle i amb empenta han dit per que no?, nosaltres poden i ho farem perquè som els que tenim la paella pel mànec i ja ho entendran més tard. Els records tant sols són records i com records que són pertanyen al passat. Els governants del poble de Súria han mirat el futur amb coratge, il·lusionats, han apostat per un nou model de centre històric, convertint el Poble Vell de Súria en una atracció turística només comparable amb Eurodisney, tant magna inversió a generat innumerables llocs de treball, la fortuna somriu no només als vilatans de Súria, sinó a la comarca sencera.

En aquest espai immillorable, podem trobar magnífics centres d’interpretació que ens faran viatjar en el temps i degustar els plats més suculents dels grans restauradors de renom, tot això ambientat al més pur estil medieval, amb representacions al carrer, músics, bufons, venedors ambulants i fins i tot podrem assistir a la coronació d’un rei acompanyat de la seva cort de nobles, tot un privilegi.

Qui es recorda d’aquells carrers solitaris amb llum de somni? ningú.

El temps els ha donat la raó, els veïns han entès l’aposta de futur i els vilatans es senten afalagats d’èxit i no deixen d’agrair el privilegi que suposa tenir un parc temàtic a la seva vila.

Només fer extensiu el següent missatge:

Conviden doncs al mon sencer que visiti i gaudeixi de les innumerables atraccions que el poble de Súria posa a disposició de totes aquelles persones que tinguin el plaer de apropar-se a la nostra vila.

Us hi esperem amb els braços oberts.

Arxiu del blog