10 de març 2008

IMPRESSIONS GIS

Es farà un canvi en la gestió de la Brigada Municipal i els conserges de les escoles, gestionat des de el 2001 per Ampans, ara passarà a gestió directa, com ja s’havia fet anteriorment. Aquesta és una bona decisió. Per què només pensar que paguem 58.000 € per dos conserges de les escoles ja es veu que moltes coses fallen.

Ara, només faltarà veure si se’n surten, perquè quan fem preguntes només sentim com a resposta: s’està estudiant! De moment no sabem quin nombre de persones formarà la plantilla, però ja comencem a tremolar quan sentim que hi haurà dues persones fixes fent la feina de manteniment de les escoles, 6 hores cada dia, mantenint el què?

Tampoc no entenem les explicacions que ens dona el grup de govern sobre la concessió que s’encarregava de mantenir la via pública, edificis i jardins, amb un cost signat de trenta milions i acabava costant al poble de Súria gairebé tres vegades més. On era el control?

Hem demanat números al grup de govern, per comparar el cost de la brigada abans de la concessió i amb la concessió, seria el més natural presentar aquestes comparatives, sobretot per recolzar el bon “afer” de controlador de la despesa pública. La resposta obtinguda: ara tenim més festes que abans! Caram quines festes s’han instaurat noves des de fa sis anys?

Ara, el que més ens agrada es la seva postura positiva d’iniciar la comissió de treball per obrir canals de negociació amb Iberpotash, moció aprovada per tots els grups. Se’ns ha avisat a priori que ni parlar-ne d’anar tots junts a negociar! Ni per demostrar el ben avinguts que estem tots els grups en voler la zona del pins de la Mina. Ni per fer més força. En tot cas ho decidiran ells, el grup de govern, visca la democràcia, si senyor! Sense fer la comissió ja es marquen les pautes per una “bona participació”.

No hem entès el per què no han recollit el nostre Prec. En el ple passat ens van donar una classe d’art gratuïta justificant la presència de les pollancres de l’entrada del nostre poble com una obra de gran valor plàstic. Ara, que nosaltres acceptem que no es tallin, que es faci un tractament anti cors, que s’apuntalin o es traslladin si cal, que s’enfoquin i que la gent entenguem tots plegats, que no és un signe de deixadesa si no la elecció a preservar una obra plàstica, ara no ens escolten!

Només cal que esperem el munt d’estudis que tenen en marxa per ajudar-nos a decidir si necessitem una nova piscina, si son adients les instal·lacions del camp de futbol, si cal noves instal·lacions esportives...Estudis per tot, que sembla que els regalin, i que després queden aparcats en un calaix esperant la seva data de caducitat, per tornar a repetir l’estudi. De fet, necessitem que algú ens digui que la nostra piscina és obsoleta i que el nostre camp de futbol ha de tenir camp de gespa artificial i que s’ha de fer una remodelació integral?

Arxiu del blog