24 de gener 2009

LA CRISI TREU EL CAP A SÚRIA.

Lamentem que la crisi immobiliària faci patir a molts petits empresaris i que molts hagin d’afrontar el mantenir les seves empreses, amb patrimoni personal. L'empresa més important en el sector de la construcció Corriola, té problemes de líquid i estar afectant a molts dels petits empresaris suriencs, que han quedat asfixiats per la falta de pagament.


Ara, s’ha presentat el Concurs voluntari de creditors, ( més conegut per tots Suspensió de pagaments) que és una via per resoldre les situacions d’insolvència de les empreses. Ara vindrà una primera fase d’avaluació de la situació real del patrimoni de la empresa i la segona el conveni amb els creditors.


En tot aquest paquet, tenim el patrimoni de l’Ajuntament, el 31% del terreny de la plaça de la Serradora i a més el servei del C.A.P que es vol posar en aquesta zona.


No podem saber el que passarà, en tot cas la llei i la sort per reactivar i renegociar les hipoteques acabarà de resoldre el problema.


Però nosaltres recuperem part dels nostre discurs, com la construir el C.A.P o centre de salut en un edifici únic, sense les molèsties mútues de conviure interessos públics i privats.


De segur que tot es resoldrà favorablement, i així ho esperem. Però sempre ens quedarà el testimoni de tots el C.A.PS de la comarca, que han optat per cedir un terreny i deixar que el mateix Cat Salut s’encarregui de la construcció. Res més fàcil. Puig-reig va començar les obres el mateix temps que el nostre i ja el te inaugurat i amb ple funcionament.


Pensem que ha estat un tema portat amb precipitació i sense consens. Lamentablement seguim igual, i la democràcia no existeix, només és la suma de la majoria, per això cal casar-se com sigui amb dues núvies si és necessari, encara que una de les núvies estigués a peu de carrer, com nosaltres, pensant que la construcció del C.A.P amb pisos no era la millor solució. Però és veu que això de l’amor revoluciona i fa canviar de vestit al més pintat, en aquest cas, al més enmaquetat.

http://www.regio7.cat/secciones/noticia.jsp?pNumEjemplar=2009012400&pIdSeccion=16&pIdNoticia=22916


Arxiu del blog