27 de gener 2009

LES ELEGIDES DEL PSC

Els Suriencs, han pogut llegir a la Torre com el PSC malgasta una tercera part del seu discurs de Grup Municipal en recriminar-nos les nostres actituds -les Regidores del GIS- enlloc de parlar de projectes interessants pel Poble.


De totes maneres ens diverteix que es preocupin pel “nostre estil de fer política” i no es preocupin per la seva “manera” de fer política. Nosaltres riem, es cert, però de les seves males maneres en respondre, de les seves cares enfurismades, de la seva prepotència, de les seves respostes sense resposta amb frases memorables com: “Això no son tertúlies de cafè”, el desconsiderat “Calla”, o la nova modalitat de no deixar parlar.


PSC, estar cremat perquè escrivim de forma irònica de situacions inexplicables que succeeixen als plens, i ho fem d’aquesta manera, perquè creiem amb l’humor. Que no els hi agradi al PSC aquest “tarannà”, estant en el seu dret, o que és una oposició mal entesa, no és mes que el seu judici de valors carregat d’una gran dosis de magnanimitat. ( Ho ha dit el PSC: sabedor de la veritat absoluta!)


Però pensem que la bona marxa política del poble no passa per gastar ironia o no en els articles. Passa per actituds que el PSC reclama i que no predica amb l’exemple. Passa per debatre temes importants, de saber parlar i defensar amb arguments de pes preguntes que es fan als plens i que no tenen resposta, passa per fomentar el diàleg amb els grups de l’oposició que no hem tingut ni en la passada legislatura ni en aquesta, passa per les bones maneres que utilitzen els Regidors Roigé i Ridó en els plens i als qui felicitem per no deixar-se contaminar.


Diem al PSC, que seguirem amb la “ironia permanent mal utilitzada” i la seguirem “ mal utilitzant com vulguem”, que ens sembla que sobre “ironies” encara no hi ha cap Reglament escrit i intentarem seguir amb la nostra oposició mal entesa.


I traslladem la seva preocupació, que és la nostra: PSC vetlla seriosament per les coses de la col·lectivitat?

Arxiu del blog