02 d’agost 2009

Acabada l’obra de l’Avinguda Santa Bàrbara




S’han acabat les obres de l’Avinguda de Santa Bàrbara, i cal dir que l’empresa Icman, és una empresa que treballa molt bé i ha deixat la feina ben feta.

Altra cosa son els detalls que es podrien haver perfeccionat, i només calia fer un exercici d’observació.

Una errada important des de el nostre punt de vista, es posar arbres on hi ha façanes, o al costat de les faroles, que acaben privant de llum les branques dels arbres. Només es poden posar arbres on aquests poden créixer sense dificultats i no molesten les balconades dels veïns. Si us hi fixeu s’han posat els parterres al mateix lloc on eren inicialment. Per tan tornarem a veure arbres amb branques coixes perquè tocaran a les façanes on es podia optar per deixar de posar-los.

I per acabar-ho d’arreglar no donem com a bona, la sortida de vehicles del carrer Fonthier, que no tenen visibilitat alhora de sortir. I els vehicles que pugen per l’Avinguda tampoc no veuen els vehicles que surten.(foto 2 i 3)

El mes curiós és que qui manava marcar les ratlles era el mateix Regidor, suposem que s’ha tret el títol de tècnic especialitzat en circulació, o seguia meticulosament el projecte fet pel tècnic de torn.

Demanarem una revisió de la cruïlla en qüestió, i pensem que es millor que el carrer Fonthier tingui sortida directa a la carretera, tal com estava. (foto 1)


Caldrà el vist-i-plau del grup de govern, com ja sabeu, nosaltres no pintem res!

Tota l’obra ha estat subvencionada pel Sr. Zapatero i ha costat 178.775 €

Arxiu del blog