22 de juny 2010

Carrer Francesc Coll

En resposta a una participant del nostre bloc, aquest mes vàrem fer preguntes sobre el Carrer Francesc Coll. Un carrer que sempre ha estat vetllat pel Grups del CiU i aIS, nosaltres sempre hem fet el seguiment, però no hem fet aportacions, perquè hem vist que estava ben defensat pels nostres companys.

En el projecte del Camí Escolar en la legislatura passada, s’havia presentat la proposta de fer un paviment únic i treure la vorera, però el cost del projecte i la falta de recursos va deixar sense fer-se cap actuació en aquest carrer.

En el pressupost d’aquest 2010 hi ha previst una partida de despesa de 110.000 €, amb una subvenció de xarxa de Diputació de 52.000€, Ajuntament 30.000€ i 28.000€ per contribucions especials al veïns.

Segons la informació del Regidor d’Urbanisme, s’ha tingut contacte amb els veïns i sembla que s’ha arribat a un consens. Està previst mantenir la vorera existent i fer nova la pavimentació de tot el carrer, amb la col·locació de pilones davant les cases, que impedirà que els vehicles pugin aparcar. També es col·locarà una pilona automàtica a l’entrada del carrer, que restringirà la circulació de vehicles, a les hores d’entrada i sortida escolar.

2 comentaris:

Pocs a pagar, tothom a aparcar, ha dit...

Gràcies per la vostra aportació i resposta. Si bé és cert que s'han mantingut xerrades amb el consistori i aquest va manifestar la intenció de subsanar parcialment les deficiències del carrer.. a dia d'avui aquestes intencions únicament s'han manifestat en tapar tres forats, després que algun veí ho denunciés al consistori, atès el perill que representava.
Senyors i senyores, s'acosta setembre i, amb la tornada a l'escola, i un any més, el problema no s'ha solucionat. De bones paraules en sentim moltes, però necessitem (i paguem, i pagaríem, si escau) per fets.
I NINGÚ encara no ens ha comunicat perquè no comencen les obres... I ningú ens diu perquè, mentrestant, no es planteja la entrada a l'escola de les monges per la Carretera de Balsareny ..? veiem, cada dia, que NINGÚ preveu que el/s policia/es que controlen una cruïlla (on ja hi ha un semàfor!) puguin avisar (multar?) a conductor/es que aparquen quatre cops al dia davant de guals permanents...
Espero i agrairia que, juntament, amb CiU i Gis, pogueu fer un seguiment del compliment de les bones intencions i bones paraules del consistori i dels esdeveniments que es portin o no a terme, atès que, tal com apunteu, sembla ser que hi ha (o hi havia?)una partida pressupostòria destinada a la referida (i esperada) obra al C/ Francesc Coll. Agraïts per la atenció.

GIS ha dit...

Estimat veí,
Tal com ens van informar hi ha una partida de 110.000 €. Això vol dir que abans s'acabi l'any, les obres s'hauran executar.
De totes maneres al setembre betllarem per saber el que pensa fer el grup de govern,
Salutacions i Bones vacances,
GIS

Arxiu del blog