02 de juny 2010

Súria obre el període d'inscripcions a «El Juliol tot ho vol»

L'edició d'enguany es desenvoluparà entre els dies 1 i 30 de juliol

El període d'informació i inscripcions per al programa anual d'activitats per a infants "El Juliol tot ho vol", promogut per l'àrea de Joventut de l'Ajuntament de Súria, s'ha obert avui, dimarts. L'edició d'enguany es desenvoluparà entre els dies 1 i 30 de juliol amb una àmplia oferta d'activitats lúdiques, esportives i escolars, a més de sortides, curset de natació i jocs per a l'aprenentatge de l'anglés.

La direcció de les activitats serà a càrrec de la Societat Atlètica de Súria (SAS) per tercer any consecutiu. "El Juliol tot ho vol" s'adreça a nens i nenes de 4 anys (nascuts el 2006) a 12 anys, que seran agrupats en funció de la seva edat i nivell. Les places són limitades.

Les activitats programades es desenvoluparan de dilluns a divendres, de 9.00 a 13.30 h, i inclouen l'esmorzar per als participants. Es preveu la possibilitat d'avançar l'entrada dels infants per qüestions d'horari laboral dels pares, mares o tutors.

"El Juliol tot ho vol" es desenvoluparà al pavelló d'esports, les piscines municipals, les pistes de l'Escorxador i el parc municipal El Casino. Les activitats seran dirigides i supervisades per professors, entrenadors titulats, monitors homologats de temps lliure, monitors de suport i monitors homologats en manipulació d'aliments.

Presentació d'inscripcions
Les inscripcions es podran presentar al pavelló d'esports els dies 1, 3, 8 i 10 de juny, de 19.00 a 20.00 h. Abans de formalitzar les inscripcions, caldrà passar a recollir la documentació a la secretaria del pavelló, de 10.00 a 12.00 h. i de 16.00 a 19.00 h. Durant aquests dies també s'atendran consultes sobre la formalització d'inscripcions inferiors a un mes.

El preu de les inscripcions d'un mes serà de 120 euros. Caldrà efectuar el pagament en el moment de fer la inscripció. "El Juliol tot ho vol" compta amb el suport de la Diputació de Barcelona.

GIS, afegeix a l'informació, que el Juliol tot ho vol, es pot portar a terme gràcies a la feina desisteressada de persones vinculades amb la SAS, sense ells/es, l'activitat no es podria portar a terme.

Arxiu del blog