29 de juny 2010

Catàleg i annex

S’ha aprovat el projecte de Pla Especial del Catàleg de masies i Cases rurals de Súria , en compliment de la llei d’urbanisme de Catalunya i queda obert el període d’ informació pública durant un termini d’un mes.

L’objectiu del catàleg és regularitzar el material, colors i usos admesos en les masies, com delimitar l’augment de la construcció. S’han seguit criteris històrics, per les masies construïdes abans de 1956, de valor arquitectònic, medi ambiental i paisatgístic.

També entren dins el catàleg masies en runes que conservin la seva estructura en mes de 75 m2, que tinguin accés per trànsit rodat i que hagin estat habitatge.

Dins el catàleg també s’hi ha afegit un annex per les cases del Torre en fondo, i no es desenvoluparà un pla especial com inicialment s’havia comentat en la primera reunió informativa.

L’objectiu és inventariar totes les edificacions que estan fetes en el dia d’avui per tal de controlar construccions irregulars, com la d’agilitzar les possibles obres pels propietaris de les masies que es veien obligats a tramitar un pla especial cada vegada que volien fer alguna ampliació.



Arxiu del blog