18 de maig 2015

PRESENTEM EL NOSTRE PROGRAMA ELECTORAL

Un centenar de persones van omplir ahir diumenge el Casal dels Joves de Súria en l'acte central del Grup Independent de Súria (GIIS) en el què la formació política surienca va presentar els membres de la seva candidatura i el seu programa electoral per a les eleccions municipals del proper diumenge 24 de maig.

L'acte va començar amb la intervenció de Santi Filló, regidor i actual portaveu del GIIS a l'Ajuntament de Súria, que va repassar les actuacions realitzades pel GIIS en aquesta legislatura abans de presentar a Pere Requena, regidor del consistori surienc i noucap de llista del GIIS.

Pere Requena va presentar els membres del seu equip i a continuació el projecte “GIIS 2015-2019. A PROP TEU” desgranant els quatre eixos en el que es basa, tot fent el símil de una taula amb quatre potes a la que hi pot seure qualsevol surienc que vulgui “servir eficaçment d'una manera desinteressada i altruista a la comunitat surienca”.

El desenvolupament econòmic basat en la baixada d’impostos i la creació de llocs de treball, la potenciació i unificació dels serveis socials, el capital humà, el medi ambient i els barris i finalment, les infraestructures amb la construcció de un equipament polivalent son les línies mestres del projecte.

Requena ha convidat als assistents a votar la candidatura amb el compromís de poder executar un projecte per Súria en el que totes les propostes son realitzables i compta amb un equip de persones amb capacitat, il·lusió i entrega per realitzar-lo.



Pere Requena, cap de llista del GIIS, amb Alba Santamaria, membre de la 
candidatura del GIIS, al parc Macary i Viader de Súria.


Imatge d'assistents a l'acte que es va celebrar al Casal de Joves.


Pere Requena amb altres membres de la candidatura en el 
transcurs de l'acte de presentació.


Arxiu del blog