21 de maig 2015

ACOMIADEM LA LEGISLATURA 2011-2015

Benvolgut-da,                                                                                                                                    
D’aquí a pocs dies s’inicia una nova legislatura i com a conseqüència un canvi en la composició del Grup Municipal “GIIS” si els electors així ho decideixen.

Sempre que hem demanat la vostra col·laboració en aquets quatre anys de legislatura, hem trobat a persones predisposades i amb una encomiable competència professional. Així ho vàrem manifestar públicament en el transcurs del Ple Ordinari del mes d’abril i ara ho volem fer personalment i per mitjà d’aquest escrit.

Hem defensat per l’ajuntament de Súria en aquets quatre anys un model de gestió integrat amb una visió global i orientada tant als treballadors municipals com als suriencs, atès que l’activitat que desenvolupeu té una influència decisiva envers als ciutadans. Per això hem proposat per diferents accions (mocions, precs i preguntes) establir un sistema modern de gestió amb la finalitat d’introduir la cultura de la millora i de l’excel·lència a partir de l’anàlisi dels processos, la simplificació i la racionalització dels procediments.

Els tres regidors del Grup Independent us donem les gràcies de nou i us desitgem sort i molta salut per a vosaltres i tots els vostres estimats.

Una abraçada i fins sempre!

Santi, Natalia i Pere

Arxiu del blog