18 de maig 2015

TRANSPARÈNCIA. QUIN ÉS EL COST DE LA CAMPANYA ELECTORAL DEL GIIS?

"A PROP TEU". Estar a prop teu vol també vol dir ser honest, transparent i no amagar res. És per això que des del GIIS hem decidit donar a conèixer les despeses que suposen la nostra campanya electoral per a les properes eleccions del diumenge 24 de maig. La nostra intenció és oferir a tots els suriencs la màxima transparència sobre la nostra formació política. No tenim res a amagar i, malgrat tractar-se d'una campanya austera, volem deixar clar quin és el cost que se'n deriva.

La campanya del GIIS té un cost total de 8.295,06€. La major part de les despeses corresponen a propaganda i publicitat. També hi han les despeses en la confecció de sobres i butlletes electorals, a més dels actes electorals i altres despeses menors.

Propaganda i publicitat
6.008,14 €
Sobres i butlletes electorals
1.076,16 €
Actes electorals
851,01 €
Altres
359,75 €
Total
8.295,06 €


La campanya electoral ha estat finançada amb els ingressos aconseguits en concepte del número de vots i regidors electes durant els quatre anys de legislatura. Concretament, el GIIS ha ingressat en total 12.623,04 euros en aquesta legislatura (3.155,76 € anuals).



Des del GIIS animem a que la resta de les formacions polítiques surienques que es presenten a les properes eleccions municipals se sumin a aquesta iniciativa, que és tan sols un gest de transparència.


Arxiu del blog