15 de setembre 2015

ESCRIT DEL CANDIDAT DE GIIS PER LA CAMPANYA DE LES ELECCIONS MUNICIPALS 2015

Aquest escrit pretenia copsar la nostra visió dels temes prioritaris que afecten al nostre poble. Es va publicar a la revista El Salí a l’abril del 2015.

“SÚRIA: A PROP TEU

S’està construint un nou mon, en política, en economia, en relacions socials... Un mon cada cop més ràpid i complicat d’entendre. Pel Grup Independent de Súria -GiiS- això NO és un problema, és una gran oportunitat. Volem que les directrius del poble les marqui el poble, no que les imposin des de fora.

Som un grup transversal, que treballa pel millor, i centrats en Súria. La nostra política és local, i aquest programa electoral és el nostre contracte amb els Suriencs. Estem preparats per assumir el repte.

La nostra llista la formen persones implicades. Conjuntem l’experiència d’anys a l’ajuntament, amb l’empenta de cares noves.

El Grup Independent de Súria es presenta a les eleccions d’enguany amb unes propostes molt clares:

·     Reduirem els impostos que depenen de l’ajuntament: aigua, escombraries, contribucions i impost de circulació. Ha arribat l’hora d’exigir a les diferents administracions que ens paguin els milions d’Euros que ens deuen, i de gestionar correctament els recursos de que disposem.

·     Reduirem el nivell d’atur. No és coherent que amb les grans obres que s’estan duent a terme en el nostre municipi, gairebé tota la feina se l’emportin els de fora. Treballarem al costat de l’empresariat i dels treballadors suriencs. Potenciarem la Formació dels nostres joves d’avui, que son el futur de demà.

·     Súria sempre ha estat un poble d’acollida i d’aquí ve la gran diversitat cultural i associativa de la Vila, de la que en sentim tant orgullosos. Volem sumar esforços, no fragmentar a la societat. Unificarem les polítiques d’habitatge, mobilitat i cohesió social.

·     Construcció d’un edifici polivalent. Volem una Súria que sigui capaç de gestionar el present i amb visió de futur. Imaginarem i construirem les infraestructures que ens calen, però sempre amb les propostes consensuades amb tot el poble.


Des d’aquestes línies, us encoratjo a fer valer la vostra opinió, a expressar-vos lliurement a les urnes, a fer vàlid el vostre vot. Ens calen ajuntaments treballadors, i convençuts de sí mateixos, decidits a donar la paraula a la ciutadania, a no fer-se enrere a les primeres de canvi, capaços de “sortir a fora” a cercar recursos, sense vergonya i amb el cap ben alt a tot arreu: SOM SURIENCS!”

Pere Requena Orozco
    Candidat a l'alcaldia pel GIIS

Arxiu del blog