27 de novembre 2007

CARTA ALS REIS D’ORIENT

La setmana passada vàrem tenir el goig de veure en aquest diari, que les festes de Nadal arriben i tothom –nens i grans- comença a fer la carta als Reis.
Sempre és bonic comprovar que les il·lusions i els “desigs” són cosa de tots.
Però, demanar una data per la inauguració del nou Centre de Salut, un any vista, això gairebé sembla qüestió de màgia.
Però sí senyors, estem segurs, que es podria haver inaugurat en aquesta data, el
18 de desembre del 2008, si el nou Cap o Centre de Salut s’hagués ubicat en un edifici únic, sense estar sotmès a un edifici de 42 pisos.
Però sembla que els interessos partidistes han posat una vena als ulls, desaprofitarem la subvenció i ubicarem el nou Cap en un edifici de veïns, amb les molèsties mútues que això implica, reunions amb la comunitat de veïns per modificar la façana o per arranjar les goteres.
És curiós veure que serem l’únic poble del Bages que tindrà un nou Centre de Salut a sota d’un edifici de pisos. En això ja demostrem que som diferents, no s’ha volgut escoltar, no s’ha volgut fer consens i s’ha utilitzat l’enrenou polític, - amb canvi de regidor inclòs - per tal solucionar el problema enquistat de la plaça de la Serradora.
Molt bé, ja està solucionat!, la plaça de la Serradora la tindrem amb pisos. Però, tothom té clar que el millor camí és tenir el nou Centre de Salut supeditat a un bloc de pisos ?.Tots els pobles del Bages s’equivoquen?
Ha estat una decisió del 41% dels representants del nostre Ajuntament en la passada legislatura, no sembla que alguna cosa falla?
On estaven les persones que signen la carta per vetllar pel diàleg, exercir i decidir entre tots la millor ubicació del nou CAP? Per què van callar?
Les decisions de les minories no són bones per ningú. Però això sí, també demanarem als Reis D’Orient que s’afanyin a acabar els 42 pisos, els cent i pico places de pàrking, que posin en marxa les hipoteques i l’oficina de venda, per què puguin fer el lliurament de les claus el 18 de desembre d’aquest
2008 a tots els compradors i així tots estrenarem el nou Centre de Salut de Súria.
Ens complau que tot hom es posi a escriure la carta als reis a mitjans de novembre, que la joia del Nadal estigui present dins dels nostres cors i l’esperança d’un mon millor no quedi en l’oblit. Conviden a que tot el poble de Súria faci el mateix, que no perdi l’oportunitat de fer públic, allò que desitja per estrambòtic que sembli, els Reis d’Orient són màgics, com tots sabem i no podem perdre aquesta oportunitat.

Arxiu del blog