08 de novembre 2007

GIS: ABSTENCIÓ A L'ACCIÓ DE GOVERN

L’abstenció a la Llei de Barris ha estat obligada per la falta de resposta del grup de govern PSC, GPS, ERC. L’acceptació de la subvenció 1.572.750 € obliga a l’Ajuntament del nostre poble l’aportació de la mateixa quantitat per portar endavant la totalitat del projecte de millora del Barri de St. Jaume i Poble Vell fent una suma de 3.145.500’- € d’inversió total sense oblidar-nos que les arques estant mig buides, Súria té un deute d’uns 600 milions de pessetes.

L’acceptació d’una subvenció ha d’ésser la solució no un problema. I tal com ho van plantejar el nostre grup de govern PSC, ERC, GPS en el passat ple de setembre, semblava més un problema que una solució.
Una solució per portar endavant la renovació integral del Barri, que el nostre grup sempre ha recolzat, però una entrebanc alhora d’assumir punts del programa electoral del PSC com:
Iniciar la Sala Polivalent i la Biblioteca.
Elaborar el pla d’equipaments esportius de Súria i preveure unes futures piscines de lleure i d’oci a la zona de Tordell i la reconversió de l’actual en piscina coberta.
Dotar de gespa artificial el camp de futbol.

Volem fets no promeses. Súria no pot esperar més i el grup que governa estar obligat a donar-nos garanties que aquests projectes es començaran en aquesta legislatura. Volíem una resposta clara: Sí, tirarem endavant tots aquests projectes! Però aquesta resposta no es va produir i es va sentir més un: “és un esforç econòmic important per a l’Ajuntament”.

GIS s’ abstingut a l’acció de govern, capaç d’acceptar una subvenció important sense convèncer que també s’assoliran els altres projectes.

No estem preocupats perquè el grup del PSC i associats compleixi el seu programa electoral. Però tots sabem el que necessita el nostre poble, i hem de reconèixer que la majoria de grups presentàvem amb mes o menys imaginació els gairebé mateixos projectes per aquesta nova legislatura. Hem de ser responsables i complir les promeses i no cal dir que mantindrem el consens en tots els temes, sempre que se’ns doni l’oportunitat.

Arxiu del blog