05 de gener 2008

L’ATREVIMENT DE L’IGNORANCIA.

Avui he tingut la grata sorpresa de comprovar que els escrits que aquest dies he anat començant i que no he acabat, han desaparegut del meu ordinador , qui sap , no serien tant importants. Pensant en el que havia escrit, crec que no és necessari començar altre vegada aquelles histories, em veig com el barrufet rondinaire, sempre enfadada i no m’agrada, així que he decidit seguir el consell d’un Rei de l ’Orient, que entristit per la nostra situació, s’ha posat en contacte amb un guionista per tal de donar una espurna de llum i humor al nostre destí.

El rei de l’espectacle, el transformista més famós de la vila de Súria, molt encertadament en el seu discurs nadalenc ens defineix com a una oposició benaventurada, no tenim per que molestar-nos ja que nostra serà el regne de Deu, o alguna cosa per el estil, no cal que la nostra estrella remarqui allò que tots els regidors i regidores de l’oposició ja sabem a aquestes alçades, estar a l’oposició és una missió estèril , no porta en lloc, segons la seva experiència en legislatures anteriors. En política tot és vàlid, en política tot és un gran escenari on els actors intercanvien el seus papers segons la situació, segons el moment, el moment de les decisions correctes, el moment que de moment oblida els ideals d’anteriors legislatures, quin programa defensa?... el del seu programa electoral o bé el programa dels altres, aquells que desprès de dies d’incertesa, s’han agenollat davant del rei de l’espectacle, oferint-li unes engrunes que molt amablement ha acceptat , mai es podia haver imaginat que un dia la primera potencia del poble de Súria trobes que era imprescindible, imprescindible per continuar mantenint el monopoli corporatiu, aquell qui fa callar perquè no vol escoltar les critiques, que en molts casos són constructives, mai s’ha fet una oposició destructiva, no pretenem penjar-nos medalles, les medalles les deixem per aquells que somien en un lloc entre les estrelles. El rei de l’espectacle ha oblidat que un dia en un passat proper s’hauria sentit insultat, ultratjat, ninguneixat i maltingut, si algú hagués afirmat públicament que l’oposició no té sentit, que mai podrà donar fruits, que és ESTÈRIL.

Si pot esser que l’oposició sigui estèril, però no es sorda , escolta als seus votants, escolta les inquietuds del suriencs, tampoc és muda i per això posa de manifest allò que creu convenient per el poble, convertint-se en la veu del poble.

Tenim idees pròpies, no volem engrunes ,volem solucions fèrtils i volem gaudir dels seus fruits. Som honrades i no canviem de parer malgrat els oferiments d’un equip de govern que ha perdut en el temps el poble de Súria, deixant-lo dormit en els anys setanta ja que els seus serveis no s’han modernitzat amb el temps.

Volem un diàleg obert, positiu i emprenedor.

Sempre estarem disposades a una nova coalició que obri les portes a un futur que situí el poble de Súria al segle vint-i-u.

La ignorància es compren però no s’ignora.

Arxiu del blog