04 de gener 2008

SIS MESOS DE LEGISLATURA.

Hem acabat els nostres primers sis mesos de legislatura, i de moment res ha canviat. Seguim sense el diàleg demanat en l’anterior legislatura i sense avançar cap a una democràcia real. Però esperem que aquest 2008 ens porti a tots noves eines per il·lusionar-nos.

El grup de govern ha demanat en el Pla Únic, subvencions per augmentar la capacitat del nostre cementiri, cosa que esta molt bé, però, i la piscina nova i el camp de futbol amb gespa artificial ? Que eren prioritats de primera magnitud en la seva campanya electoral, com en la nostra i la de gairebé tots! Però això sí, ha estat una excusa per tibar les orelles a tots el grups que no governem per dir que no fem la feina! Quina feina? Fer llista? Una llista que ells mateixos ja tenien en campanya? I que, per cert, ni amb el seu tríptic electoral surt l’ampliació del cementiri! També demanen subvenció per carrers de ja estan subvencionats amb la Llei de Barris, i també per la Sala Polivalent, defensada amb poc entusiasme, tot sigui dit de passada, però que de segur es posarà la primera pedra en aquesta legislatura, perquè si no a què estarien jugant? A canviar-se la jaqueta? No, es veritat! Això només ho fa el Senyor del GPS, que té aquest famós estri tant regalat en aquestes dades, per buscar les seves conveniències particulars creient que en política tot és vàlid, deixant de fer una oposició estèril per què des de dintre podrà defensar més bé el seu programa, però ara resulta, que l’home se’ns ha tornat mut, i el vestit nou canviat de dalt a baix (amb roba interior nova de trinca), ja la fet oblidar d’aquells temps que portava una maqueta espectacular sota el braç i que defensava fins l’ultima gota de la seva sang, la pobreta plaça de la Serradora, ai, el benaventurat!

Per la nostra part, intentarem posar les piles en la comissió de treball per negociar el traspàs dels pins de la mina i el casino i la de buscar camins per projectes comuns de consens reals.

I si no ens hem sortim amb res, estarem contents i ens sentirem afortunats, perquè com sempre ho haurem intentat! En això sí, que som benaventurats !

De totes maneres, esperem que tots els Suriencs acabeu de passar aquestes festes amb salut i en companyia de tots els qui estimeu.


Arxiu del blog