24 de gener 2008

TRIPENSAMENTS

Que ens agradaria?, que demana el poble de Súria immers en la seva inconsciència?, els suriencs no saben el que volen, demanen un Camp de Futbol que sigui l’enveja de tota la comarca, s’hauran pensat que som mags i que tan sols tocant una vareta màgica els diners necessaris ens cauran del cel, no tenen els peus a terra, ja ens agradaria dir unes paraules, anar a trucar dues portes i que concedeixin fins a l’últim cèntim per poder fer les obres en sis mesos.

Perquè demanaran pisos de lloguer per a joves amb preus sostenibles?, que volen marxar de casa dels pares per pagar lloguer, llum, gas i aigua, mai viuran tant bé com a casa dels pares amb despeses cobertes i tot inclòs, fins i tot minyona les vint-i-quatre hores del dia amb total disposició, quina inconsciència ser responsable, aprendre a administrar els seus sous mil·leuristes, que es pensen, que volen arruïnar el comerç i tota la infraestructura del lleure?, que farien els venedors de cotxes de gama alta, tancar les portes?... l’economia del país depèn de la seva dependència econòmica no podem deixar que siguin estalviadors i que visquin amb la limitació d’un sou amb el que han d’assumir les despeses que comporta esser emancipat. Procurarem fer tot el possible perquè aquest desgavell no sigui una realitat almenys durant aquesta legislatura.

La piscina, cada estiu la mateixa cançó: que si és petita, que si no pot créixer, que els vestidors no estan en condicions, que per que no es fa una nova piscina en un lloc amb més possibilitats per créixer, he arribat a escoltar que es una vergonya per el nostre poble!, quin disbarat més gran. Sempre la mateixa pregunta: Perquè no tenim una piscina espaiosa i que compleixi la normativa de seguretat vigent?. Doncs mira, ara tu diré!, sembla mentida, no sabeu apreciar els avantatges que suposa tenir- ho tot al centre, el centre del poble, poder sortir de casa, els afortunats que viviu al centre i poder anar a la piscina sense agafar el cotxe, fins i tot n’hi ha que poden vigilar els nens des de el balco de casa, això és un luxe, a Súria el centre ho és tot, no oblidem que aviat podrem inaugurar el nou centre de salut a quatre passes de la piscina, una piscina amb solera, molta solera, perquè sempre ens volem desfer d’aquelles coses que identifiquen l’essència d’un poble, amb l’excusa de la modernitat?, els serveis de la piscina fa quinze anys eren acceptables, perquè ara ja no són tant adients?, que passa que ens hem tornat delicats?, si van ser bons per nosaltres perquè no poden ser bons per els nostres fills? . Estructures deteriorades, quines bajanades! Algú ha vist les estructures? Ni que tinguéssiu ulls amb rajos X, les estructures no estan a la vista, com podeu fer aquestes afirmacions, a tot hom li agrada parlar sense tenir ni idea, abans de parlar demaneu-me i jo respondre el que convingui.

Perquè esteu entestats en demanar la piscina als Pins de la Mina?, que no sabeu que aquests terrenys tenen amo, hauríem de negociar i no només això, imagineu que per una d’aquelles casualitats els terrenys ja fossin nostres, quin mal de cap, una zona esportiva com deu mana, llavors ho tindríem tot, però lluny, molta gent agafarà el cotxe per anar a banyar-se, serà un no parar de cotxes amunt i avall ja que d’aparcament no faltaria, la contaminació no pararia de créixer i hauríem d’invertir un dineral en campanyes de sensibilització, per que la gent no agafi el cotxe per anar a la piscina

Arxiu del blog