21 de febrer 2008

TOTS PEL RECICLATGE

GIS present en les explicacions sobre el canvi de recollida de plàstics en la nostra vila.

Ara tindrem el contenidor groc al costat del contenidor de rebuig i orgànica. Cal que tots reciclem els plàstics, aquesta aposta per la proximitat afavorirà l'augment de la recollida. El camió de recollida farà en dies alternatius la recollida de plàstics per la de rebuig.

Nomes apuntar que el forat una mica petit, des de el nostre punt de vista, 30 cm, no sigui una excusa, però si que hem d'estar atents que no sigui un impediment, sobretot pere les garrafes de forma rectangular de vuit litres. Ja faria riure que no passèssin pel forat! Per què se suposa que l'empresa que dissenya i pensa aquests contenidors deu saber les dimensions dels envasos del mercat!

En la reunió ens va fer gràcia, la possibilitat de fer una policia verda, per saber com reciclem i regirar per les nostres escombreries, les nostres miseries, per posar-nos una sanció si vingués el cas. No us poseu les mans al cap a Madrid ja ha passat, us passem part d'una carta de protesta.

Ana Botella hurga en mi basura

El Área de Gobierno que dirige Ana Botella espía el contenido de las basuras de los madrileños.

Lo primero, me gustaría dejar claro que esos residuos no son míos. En segundo lugar, y lo que es más grave al mismo tiempo, me parece alucinante que me espíen en la basura. Si la señora Botella quiere saber mis "secretos", por favor, no hurgue en mi basura, pregúntemelo y yo veré si se los confieso o no.

Esta disparatada acción del Área de Gobierno de Medio Ambiente hace sentirme vigilado y vulnerable ante los órganos de poder, que creo que no tienen ningún derecho a espiar mis hábitos y costumbres a través de mi basura, por mucho que la persona al cargo sea la mujer de Aznar.


Però de moment, reciclem el plàstic...

Arxiu del blog