20 de maig 2008

ADMÈS A TRÀMIT EL CONTENCIÓS ADMINISTRATRIU DE G.I.S

En la legislatura passada GIS -Grup Independent de Súria- va lluitar per canviar la manera d’actuar de l’Ajuntament en la ubicació del nou Centre d’atenció primària sota un edifici de 42 pisos en la plaça de la Serradora.

El grup de govern d’aquell moment: PSC- ERC no va buscar la fórmula de consens per la nova ubicació del CAP, tancant-se en banda i sent una decisió del grup de govern PSC-ERC.

Tot el procés, va fer trencadissa amb el partit d’ ERC, que va acabar amb les relacions del seu únic regidor representant, que va passar-se al G. Mixt, per tenir les mans lliures alhora de votar mocions en contra, i deixar el partit plantat.

El resultat final, va ser i ha sigut el tirar endavant un projecte amb el recolzament del 41% més un, de la població votant de Súria, a un projecte prou important per tenir el vist-i-plau de tota la ciutadania.

El projecte, restringit en informació, a portat a un procés amb deficiències i irregularitats, en la repartició de les càrregues i beneficis en la reparcel·lació del terreny.

Es per això que GIS, sempre al servei del poble, i acusat en ocasions d' oportunista per fer la campanya “CAP si, pisos no”, per responsabilitat política ha tirat endavant un Contenciós Administratiu, admès a tràmit, SENSE el recolzament dels partits del GPS i CIU socis de la campanya, per demanar el que creiem just , com és el 10% de benefici d’aprofitament mig que no contempla el projecte de reparcel.lació de la plaça de la Serradora on s’ubicarà el nou CAP, 42 pisos i uns baixos comercials de més de quatre-cents metres, on l’Ajuntament, es a dir, nosaltres, tenim un 31 % de propietat en la totalitat de la parcel.la.

Sigui el resultat quin sigui, el nostre Grup Independent, ha fet aquest gran esforç econòmic per portar endavant aquest Contenciós per reclamar el que creiem que pertany al poble de Súria i pel deute que tenim amb tots els ciutadans que ens van escoltar i que van signar en la campanya convençuts que junts podíem canviar les coses.

Van demanar perdó públicament en l’acte de constitució del nou Ajuntament, i ara tornem a demanar disculpes per creure amb el socis de campanya , per una part el grup del GPS que va vendre totes les seves dubtoses conviccions al preu d’ entrar a formar part del Grup actual de govern i per l’altre el grup CIU, que no ha volgut fer-nos costat en aquest procés fins les ultimes conseqüències.

Gràcies a totes les persones que van signar a la campanya, una campanya que hem de reconèixer és va fer malament. Gràcies a totes les persones que ens van votar. A tots gràcies. Només afegim, que ens sentim ciutadans, no polítics, és per això que necessitem creure que les coses les podem canviar entre tots. Però per sobre de tot, cal que siguem responsables amb allò que fem i diem, i no podem permetre que els ciutadans acabin pensant que actuem per interessos personals.

Arxiu del blog