16 de maig 2008

PSC I LES SEVES REUNIONS DE PAPER

Ahir, 15 de maig vam assistir a aquelles reunions que ja esta tot dat i beneït abans d’obrir la boca, que esta presa la decisió encara que tinguis més raó que un Sant. Són aquestes reunions de paper, per dir sobre paper que s’han fet però que només serveixen per perdre el temps.

Són aquelles reunions que surts mes fastiguejat del que has entrat, i que t’obliguen a jugar a pilota basca on tots els teus arguments reboten una i una altra vegada en un mur inexpugnable.

Aquest cop era per parlar del projecte de l’Escola Bressol de Súria, que ja fa una tira de temps, des de el desembre, que en nostre grup GIS va presentar propostes i que la veu encantadora de la Regidora de cultura ens va dir una i una altra vegada, com nenes petites i emprenyadores, que en parlaríem en el moment que ens fos concedida la subvenció...no cal que diem que no s’ha mogut ni un punt del projecte.

Com ciutadanes que som, dedicades en un moment de la nostra vida, a allò que es diu política, sentim vergonya en moltes ocasions per la falta de respecte que se’ns tracta. Dient-nos en actituds i paraules que no sabem de que parlem...felicitats!!!

Felicitats per un projecte d’Escola bressol que haurà de compartir un pati d’ ombra, ombra projectada pel mateix edifici, que també compartirà els paletes i les molèsties de fer obres durant el curs, i que els nens jugaran amb el fantasma de la pols.

Felicitats per no tenir un projecte de la Casa de la Vila, ni saber on es posarà l’ascensor i teniu com ha millor proposta envair l’edifici del futur antic CAP.

Felicitats per totes les vostres previsions, és un projecte de futur de collons!!! Tot controlat! He,he,he, com la cançó que sona...

Arxiu del blog