27 de juny 2008

RETALLS D'ACTA


Preguntes presentades pel Grup Independent de Súria:
Mª Montserrat Llop i Oliver, com a portaveu del Grup Independent de Súria, demana la incorporació de les següents preguntes al ple del mes de maig de 2008.

1) En la sessió ordinària del 6 de maig, punt F diu: El consell Comarcal del Bages en relació al Pla Municipal d’adequació de l’enllumenat exterior per la protecció del medi nocturn. Podeu explicar-nos que vol dir?
El Sr. Alcalde diu que per rebre ajuts d’estalvi energètic cal tenir elaborat el Pla municipal d’adequació de l’enllumenat i el Consell Comarcal ha gestionat els treballs per fer aquest pla de tots els ajuntaments que s’hi han adherit.

2) En la sessió del 8 d’abril, la sol·licitud de subvenció, per la redacció del Pla d’ordenació Municipal de Súria per la quantitat de 60.000€. Ens podeu ampliar la informació?
El Sr. Miguel Ángel Montañá diu que és una subvenció que es demana per canviar el planejament i passar de tenir Normes Subsidiàries a tenir el Pla d’Ordenació Urbana Municipal, que són les normes urbanístiques més un pla d’actuació i un estudi del cost econòmic.

3) En la sessió del 18 d’abril, es comenta
la Renovació de la capa de rodament de la Carretera B-423 del PQ fins al PQ 1330. A quin tram es refereix?
El Sr. Miquel Ángel Montañá diu que en va informar al pla passat es tracta de canviar la capa de rodadura de
la Cra. de Castelladral fins a la cruïlla dal pou de Cabanasses.

4) En la sessió del 18 i 22 d’abril veiem dues factures en concepte de Magatzem de
la Cra. Sant Salvador per la quantitat de 8.490’44 € cada una. Per què serveix aquest magatzem i on esta situat exactament?
La Sra. Encarna Mata diu que el magatzem està en un local situat als baixos dels pisos del Roser que es va condicionar (posar porta gran, posar el terra, enllumenat...), que surti dues vegades la factura és un error.

5) La Fra. del Col·lector de Sant Josep presentada per Sorea per un import de 808.225,60 €. No estava subvencionat? Ens agradaria més informació. (Sessió 22 d’abril).
La Sra. M. Àngels Ridó diu que la factura està subvencionada.

6) Com estan els contactes per la compra, sessió o lloguer del local de
la Sala CAM?
La Sra. Encarna Mata diu que per part de la CAM estan estudiant les 3 propostes que es van fer.

Arxiu del blog