28 de juny 2008

LA GUERRA A COMENÇAT!!!! PRESSUPOOOOSTOOOOS!!!

Pensaments i fets sense paraules.

Els pressupostos municipals sobre una pantalla amb un fons de justícia. Les balances insinuants en un fons neutre terròs que no dona confiança, una plantilla donada per el programa, protocol innovador de la innocència.

Que fa l’oposició? Fer veure que fan els deures, sense il·lusió, només saben el que volen els que governen, l’equip de govern, no hi ha res consensuat, hermetisme en projectes i números, despeses, previsions, imprevistos, respostes impertinents sense continguts aparents.

La tecnologia gira feina, ordinadors, telefonia mòbil, un no parar... jocs de valors i valoracions dispars que dispersen els tants per cent del tauler de xifres. Previsions amb possibles anulacions.

Com dir que ens ha agradat més? ... la immobilitat del pressupost, tant sols un tràmit, sempre les coses seran tal com són. Utopia, la tranquil·litat del poder, transferències transferides sense transferiments tangibles, dades reals que existeixen evidentment encara que les previsions ... les respostes sense respostes els capítols mal distribuïts, tot remenant papers. No sabem si ha pujat o ha baixat, extraordinari!!!, un cansament mental ple de sorpreses sense cas, números que fan dubtar, silenci ... alguna cosa més ...despeses...

Prestacions prestades de independents... costos, despeses, recaptacions... conserges i conserges més brigada tot d’una.

Tothom ha fet els deures, referències referents sense referèndums, processos participatius en renovació.

Prendre nota, més concentració, ho se però no t’ho vull dir. Algun suggeriment?, tancaments reals, existeixen?... S’han de fer públics. Romanents afectats que viatgen en el temps lliscant suaument , pagaments pendents, partides sense partides, inversions invertides sense dotació pressupostaria...

Arxiu del blog