06 de juny 2008

SÚRIA ACCESSIBLE

Llegim a l'informe...
degut a la poca densitat de vehicles a la via publica es considera que els autobusos de pis baix... es poden apropar correctament a les parades per permetre l’embarcament d’una persona amb cadira de rodes o cotxet de nen... “

Per que volem estudis d’accessibilitat?, que costen al nostre ajuntament milers d’euros que paguem tots els ciutadans, si estan fets en funció de d’una visió fantàstica d’un món perfecte. Súria té un estudi d’accessibilitat, en el qual es parla de la accessibilitat de totes les zones i barris del poble basat en un transport urbà eficient amb parades senyalitzades i amb unes freqüències suficients per tal de salvar els desnivells geogràfics i les distancies en les que es troben alguns barris. (Transport urbà municipal que no tenim). Aquest estudi també fa referència a la viabilitat i diu literalment “que degut a la poca densitat de vehicles a la via publica”...

Sembla
que l’estudi s’hagi realitzat a partir de fotografies preses un diumenge al mati d’un mes de gener, per que qualsevol altre dia trobarem un centre de la vila ple de cotxes aparcats i unes vies públiques plenes de vehicles que en hores punta fan impossible la circulació fluida que tots desitjaríem.

L’estudi parla de les normes generals d’accessibilitat a locals públics i de pública concurrència, és evident que han de esser aplicades, com a tot arreu, però comencem per la casa de la vila, és accessible?...no ho és... i l’escola de música?... doncs tampoc, a més de dues escoles, una pública i una altra concertada que tampoc ho són, ni l'accès a les grades del camp de futbol, ni a l'Esglèsia de St. Cristòfol. L’estudi no fa referència a les actuacions necessàries per tal que aquets edificis siguin accessibles.

Cal dir que aquest estudi ja és obsolet i que la seva utilitat ha estat dubtosa el nostre equip de govern s’està plantejant encarregar un nou estudi d’accessibilitat i viabilitat per la nostra vila, les tarifes ben segur que han pujat, però si es necessari e imprescindible tindrem un nou estudi, que esperem reflecteixi la realitat del nostre poble, per això convidem als tècnics que facin un treball de camp exhaustiu i que gaudeixin d’una estada agradable a la nostra vila.



1 comentari:

Anònim ha dit...

Esta molt be que hi hagi una oposicio i que no sigui la d'esquerres, que han demostrat de sobres que son uns venuts.
Sobre el vostre blog, esta molt be pero esta poc actualitzat.
Sobre el video que hi ha del youtube, el que l'ha grabat, te bastant parquinson i trovaria correcte que es tregues, no fa bona imatge per vosaltres.
Per que no es parla dels moltissims temes de cancer que te el poble? Es degut a la pol.lucio de la industria? El dia que desaparegui la mina, quedara un poble fantasma? Nomes serveixen els politics que omplir-se la butxaca? ... Em sembla que SI !
Sr. Ros, no sigui tan hipocrita, s'ha lucrat les butxaques a costa dels pobres avis! d'uns terrenys cedits per un home que li va escurar tot el que tenia i de la resta que hi ha, fa lo mateix! Residencia pels del poble, aixo va dir! I si no tens res que?
"La Pela es la Pela"
Estaria molt be de que sortis una estadistica de la gent que ha anat a demanar ajuda a l'asistenta social i no ha rebut re. Et donen hora per l'any vinent!

Arxiu del blog