03 de febrer 2009

PSC de Súria no compleix el que vota.

En el ple de novembre del 2007 tots els grups municipals van votar a favor de la Moció presentada pel nostre grup que deia:

Veient en la recent campanya electoral i en el debat públic que es va fer a ràdio Súria, la necessitat d’obtenir els terrenys dels pins de la mina, per part de tots els grups polítics per ubicar-hi equipaments esportius, culturals i estructurals pel nostre poble, demanem:

Constituir una comissió de tots els grups polítics per negociar en Iberpotash la cessió immediata dels terrenys del pins de la mina, per ubicar-hi en primera instància la nova piscina i altres infrastructures necessàries pel nostre poble.


Diem que en el dia d’avui, al ple de gener de 2009 hem tornat a recordar la moció i seguim sense tenir la comissió, perquè segons el nostre Alcalde Julián no cal fer cap comissió quan ell sap en entrevistes fetes amb la direcció, que l’empresa no vol vendre cap terreny, a mes que tampoc no s’ha presentat cap projecte, i que quan PSC i les seves núvies (ERC, GPS) creguin que la comissió ha de ser efectiva, es farà.


“Manda huevos!!!” La finalitat de la comissió és la de fer força i fer entendre a l’empresa que Súria necessita els terrenys i que nosaltres com a representants del poble demanem la cessió d’aquests terrenys!!!


La comissió ha de fer els projectes que calguin per convèncer a l’empresa, marcar el calendari de reunions i tenir els objectius clars, i si cal, posar a les cordes a l’empresa, o es que només som bons per pintar baranes, aguantar el perill dels camions, carregats amb tones de mineral, que passen per entremig de les escoles, i veure com augmenta el runam Salí ?


Sembla que l’Alcalde no vol forçar res perquè ja sap que l’altra part no vol entrar en diàleg i és millor no fer res. Però nosaltres ens preguntem: així es lluita per Súria???


Arxiu del blog