04 de setembre 2009

El circ de la Plaça Sant Joan de Súria








































L’obra de la plaça Sant Joan no s’acaba mai! Però el nostre grup de govern, espavilat com és, i veient que l’obra els hi marxa del temps lògic, ja ha previst al seu “noticiero” que la durada serà de l’abril al novembre, set mesos!. Sort que no es va acceptar canviar tot el paviment de la plaça, com es va proposar en una reunió!

Veiem que fent cas a l’oposició han posat goma asfàltica a la zona dels gronxadors i no sauló (terra) com tenien previst el projecte. Però perquè posen tants forats per posar-hi arbres, forats plens de ciment, que no hi viurà res, tot sigui dit de pas!

Parterres per arbres al costat dels arbres actuals. Arbres per tot arreu, però per on accedirà a la plaça un camió d’orquestra de festa Major? No te prou amplada de pas, si pensem que l’arbre tindrà branques...

S' ha gastat diners i energies en pujar el paviment, que ara no casa amb el paviment actual de la vorera. Tant fàcil com era, traspassar els bancs i les jardineres al lloc on passaven els cotxes, posant només unes pilones. La plaça, s’obria generosament menjant-se la zona de pas dels cotxes. Un espai net i pràctic!

L’obra es un “divertimento” pels suriencs, perquè cada dia es veu com s’improvisa. Tallem per aquí, enganxem per allà. Nosaltres seguirem l’obra! Encara queda molt per resoldre!!! I res, per una “calderilla” de 231.000 €, fa temps que tenim el circ muntat i veiem com cada dia ens creixen els enans. Tenim espectacle fins novembre i després encara tindrem la barra de dir que es massa car! Ai no, que és gratis! Es veu que el Zapatero ho paga del seu compte privat, no dels impostos de tots!!!



1 comentari:

Anònim ha dit...

Bon dia
Parlant dels nous bancs de la Plaça Sant Joan, n'hi ha uns quants que només tenen 3 cargols, i el quart? ... (això a data 30-09-2009)
De la zona d'esbarjo, nomès caldria demanar si faran neteja de les cagarades o farà neteja dels causants d'aquestes (ja es va fer amb les oques i podria funcionar amb les tortores).
Esperem que ja estigui contemplat abans de la inauguració.
Glòria

Arxiu del blog