24 de setembre 2009

PROTESTA SILENCIOSA!





Els veïns del Carrer Sant Josep de Súria, treuen les seves ampolles plenes d’aigua per tal de dissuadir l’aixecada de pota i el degoteig de pixum dels gossos que van batejant una vegada i altra les seves façanes, deixant pudor i la taca negra corresponen, que al llarg del temps queda impresa com un tatuatge a la pell de la pedra, sense possibilitat d’esborrar-la, per molts esforços que faci la mestressa de la casa tirant-li tota mena de líquids.

La modalitat varia segons el carrer i els veïns: ampolla o garrafa d’aigua. I es així, que els vianants que passegem pel carrer i els ciutadans en general hem introduït al nostre xip aquesta nova estètica, adoptada per tots amb resignació, com mobiliari urbà de nova generació.

Potser l’ampolla o garrafa, deixa de manifest una vegada i altra, la falta d’educació de la ciutadania, que es suma amb les cagades al mig del carrer, i que acaba amb els contenidors plens de coses inapropiades al terra i la cremada de contenidors...

Cal fer campanyes? O necessitem un policia a la nostra vida? Una veu de la consciència que ens vagi buidant les butxaques a base de multes?

Es un problema sense importància, per molta gent, però deixa veure un problema d’educació i de neteja dels carrers de tots, i els veïns acaben fent una protesta silenciosa, que tots entenem, però que no sabem com resoldre, sinó és a base de multes. S’haurà de començar a fer servir el reglament de ciutadania, malauradament!



Arxiu del blog