16 de setembre 2009

Una altra suma

+

+

+

=

Els diners del Zapatero, han servit per fer cinc obres. Tres estan encara per acabar, com són la façana exterior de l’Ajuntament, la plaça St. Joan, i l’interior de l’Ajuntament.

Al final de l’any 2008, es va anunciar aquesta “loteria” pels Ajuntaments, diners que els ens locals no esperaven. Els ciutadans hem vist i veiem ciutats amb carrers i passeigs aixecats, que per altra part, no estaven tant malament com per fer-hi obres.

En molts casos, s’ha vist la precipitació. En el cas de Súria, nosaltres no hauríem repartit els diners d’aquesta manera, sobretot perquè el Camp de Futbol que era un tema calent dins el poble i rossegat de la legislatura passada, donava la possibilitat que sortís de franc, sense pagament d’interessos.

Els carrers, si de veritat calia una intervenció, no estètica, sinó tècnica, perquè les canalitzacions d’aigua estaven en mal estat, es podia fer via PUOSC, que sempre dona el 50 % del cost total.

De moment perdem 94.000 € d’interès pel pagament dels 744.000 € del cost del camp de Futbol. I encara ens queda pendent saber com es pagaran les vuitanta-quatre mensualitats durant els set anys vinents. S’haurà de demanar un crèdit???

La nostra suma hauria repartit la quantitat del Feil, amb l’arranjament de l’Ajuntament i el pagament amb cost “0” del Camp de futbol, sense deute acumulat, però l’estratègia del nostre grup de govern, no es altra que posar una pinzellada a cada barri, per tal de preparar les pròximes eleccions, encara que això deixi càrregues importants a les arques de l’Ajuntament.

La suma de quatre de les obres, exceptuant l'arranjament de l'edifici de l'Ajuntament, és justament 693.228, 41, justament: el Camp de Futbol.



Arxiu del blog