08 de setembre 2009

GUERRA A LA IGNORÀNCIA

Les notícies de política catalana, cauen damunt nostre com un càstig a la ignorància. I els pobrets ciutadans, ignorants, quedem trasbalsats i espantats, davant la pluja de projectils informatius, intentant entendre tot l’espectacle que veuen els nostres ulls i escolten les nostres orelles.

La primera missiva, com la manifestació preventiva en contra de la hipotètica retallada del Tribunal Constitucional , que va llençar Carod , que es va apuntar Maragall i que no sap com agafar-ho Puigcercós . La segona, les declaracions, que deixa fora d’aquesta possible manifestació, Iniciativa, PSC i CiU. La tercera, la consulta ciutadana per declarar-se a favor o en contra de la Independència de Catalunya d’Arenys de Munt , on també s’han apuntat els Falangistes a fer una marxa en contra de la consulta el mateix dia 13 de setembre, dia de la consulta, per muntar merder. La quarta la contractació de Telma Ortíz, germana de la Princesa, a l’Ajuntament de Barcelona , en una plaça de nova creació, entrant a dit, per mà del Regidor i sense saber el que cobrarà, sense cap mena d’oposició d’ ERC i CIU, convertint als països Catalans amb els més llepaculs de la península ( Mallorca allotjament pagat per la família Real, a canvi de la propaganda del passeig dels monarques; La Caixa, pagant un paston a l’infanta Cristina i ara per postres amb diners públics pagar a la germana de la princesa. No van ser els Borbons, els que van retallar a Catalunya els seus drets???) La cinquena totes les mesures preventives en contra de la crisi del nostre estimat Zapatero, que cada dia fa populisme regalant piruletes a tort i dret ( abans d’ahir els 400 €, ahir el portàtil pels nens, demà...) La sisena el cas Gurtel, amb els trajus de marca al Sr. Camps, considerats regals, i no comissions o moneda de canvi per tractes de favor.

Perdoneu, però això és un mareig! Tal com diu el nostre amic Punset, l’estat se’ns menja i la justícia cada vegada esta més lluny del ciutadà, els polítics segueixen en el seu pedestal, contradient-se, i nosaltres cada dia som més petits, ens trobem mes abandonats, devorats per la maquinària de l’Estat. Cal fer la guerra a la ignorància, però qui són els ignorants ells o nosaltres?

Arxiu del blog