11 de febrer 2010

AVANTPROJECTE PASSATGE SANT SEBASTIÀ

Aquest dimarts a Cal Balaguer del Porxo una cinquantena de persones van assistir a la presentació del avantprojecte del Passatge Sant Sebastià. Un projecte que esponja la zona i comportarà l’expropiació de cases que farà factible l’ amplada de vials per poder fer accessible l’entrada d’ambulàncies fins el Carrer de la Salut.

El resultat serà un canvi important en tota la fesomia de la zona, amb l ’incorporació de mobiliari urbà i zona d’esbarjo per a nens.

Un dels inconvenients més importants per tirar endavant el projecte és la falta de diners per efectuar-lo immediatament. Segons el Regidor d’Urbanisme s’ha d’esperar fins el 2012 per demanar una subvenció important per poder tirar endavant el projecte, perquè aquest sector esta fora de la Llei de Barris.

No es van donar xifres del cost total de tot el projecte, ara caldrà fer el projecte executiu.

Pensem que la intenció es bona, però veure un projecte dos anys vista i sense tenir la seguretat d’aconseguir una subvenció per tirar-ho endavant, va deixar als presents bastant freds, potser perquè aquest veïns tenen cases afectades des del 2003, amb la modificació de normes subsidiàries.

Arxiu del blog