05 de febrer 2010

LA SÍNDROME PINOTXO


Durant el recorregut d’aquesta legislatura, hem vist i escoltat gairebé de tot. Però en aquests últims plens s’ha desenvolupat un nou mecanisme de resposta dins el nostre govern municipal.

Un dels membres més atrapats per la nova síndrome, és el nostre Alcalde, que ara davant de qualsevol pregunta opta per respondre amb una altra pregunta, o es dedica a fer veure que respon a l’estil més pur polític televisiu, es a dir que remena la perdiu i acaba sense dir res, o millor encara, opta per no obrir boca i respondre amb silencis.

Aquesta nova fórmula l’hem vista molts dels suriencs que han acudit als dos últims plens municipals. El nostre Alcalde, no ha sabut i no ha volgut respondre cap de les preguntes del tema del concurs davant dels implicats , i el pitjor es que quan ho ha fet ,ha faltat a la veritat o ha deixat en evidència la seva falta de coneixement en la matèria. Una cosa està clara, el nostre Alcalde no en té ni idea del què és un concurs de creditors, ni del seu abast ni conseqüències. No es pot permetre que en el moment en que estem el senyor alcalde una i altra vegada parli del “judici d’ahir” quan no hi ha hagut cap celebració de judici, quan el que es va celebrar era una Junta de Creditors. El pitjor és, que sembla que tampoc li importa assabentar-se’n.

La desídia fa temps que esta asseguda a la poltrona municipal, acompanyada de la ignorància i la deixadesa. El grup de govern a de posar-se les piles, clavar colzes, estudiar els temes i respondre amb arguments, sense insults fàcils.

Només vàrem aclarir després de infinites preguntes sense resposta, que el dia 3 de novembre es va notificar a l’Ajuntament la Convocatòria de la Junta de creditors que es celebraria el 27 de gener.

Això vol dir que del 3 de novembre al 15 de desembre, dies en que els creditors podien presentar un conveni i un pla de viabilitat alternatiu, el grup de govern va emmudir, i va esperar explicar a corre cuita als grups de l’oposició, que de forma urgent hauríem d’adherir-nos al Conveni presentat per la deutora.

Veure com el grup de govern, es juga “els quartos” de tots, i es dediquen a donar conformitat a temes que demostren no tenir-ne ni idea, és per llogar-hi cadires.

A partir d’aquí, manipulació i més manipulació a tort i a dret. Tots ens hem sentit enganyats; membres de l’oposició i empresaris que han tingut contacte amb l’Ajuntament.

Només cal esperar que el nou rellotge, estil Ikea, que presideix l’Ajuntament posi a l’hora al grup de govern, un govern que per altra part esta faltat d’imaginació, i es gastarà la “loteria” Zapatero en abocar el sac - cent milions de les antigues pessetes- a la plaça Sant Joan.

Des de el nostre punt de vista, un disbarat més. De totes maneres us invitem a visitar el nostre bloc: www.gis-suria.blogspot.com

Arxiu del blog