15 de febrer 2010

El Carnestoltes de Súria consolida les seves xifres de participació











Nou comparses han format la rua de carnestoltes a Súria. Galeria de Fotos: Rua de Carnestoltes a Súria (Ajjuntament Súria)

La rua de carnestoltes ha transitat pel mig de Súria. Ajuntament Súria

Unes 400 persones han participat avui, dissabte, en la rua del Carnestoltes de Súria, que ha travessat els carrers del centre de la vila. La celebració ha mantingut el nivell d'assistència dels darrers anys, amb un increment del nombre de comparses en relació amb l'última edició.

Nou comparses han format la rua del Carnestoltes d'enguany, a les quals s'han afegit grans i petits disfressats al llarg del recorregut. El grups més nombrosos corresponien a les comparses de l'associació de veïns del barri de Sant Jaume, dedicada al món dels pallassos, i de l'associació de veïns Mare de Déu d'Agost, centrada en els pirates.

La rua ha sortit des del barri de Sant Jaume i ha passat pels carrers d'Àngel Guimerà, Salvador Vancell, Ignasi Abadal, Domènec Quinquer, González Solesio, carretera de Balsareny, carrer d'Ernest Solvay i avinguda de l'Ajuntament.

El recorregut de la rua ha acabat a la nau de ca l'Agut, on han tingut lloc activitats d'animació infantil. Aquesta nit es desenvolupa en aquest mateix indret el sopar i el ball de Carnaval, amb la participació prevista d'unes 500 persones.

L'organització del Carnestoltes ha anat a càrrec d'una comissió que ha tingut el suport de l'Ajuntament de Súria i la col—laboració de l'associació de veïns Mare de Déu d'Agost.

Arxiu del blog