31 de maig 2010

OFICINA LOCAL D’HABITATGE SUPRAMUNICIPAL


S’ha signat un conveni de col·laboració supramunicipal amb els pobles de Súria, Navàs i Cardona que portarà l’assessorament i gestió de serveis en matèria d’habitatge.

L’Ajuntament de Cardona disposarà d’una oficina i personal tècnic i administratiu per coordinar les actuacions amb els serveis competents de la Generalitat. I els Ajuntaments de Súria i Navàs disposaran d’un punt d’Informació d’Habitatge que realitzarà funcions d’informació i assessorament a la ciutadania en les matèries relacionades amb l’habitatge, incloses les línies d’ajuts del Pla per al dret a l’habitatge 2009-2012.

L’Ajuntament de Cardona i l’Ajuntament de Súria desenvoluparan les funcions previstes en matèria de rehabilitació, com: estudis tècnics previs a les obres de rehabilitació, per al coneixement de l’estat de conservació i manteniment; ajuts per a la rehabilitació d’edificis d’ús residencial i habitatges, que inclou assessorament tècnic.

La subvenció inicial de la Generalitat per a l’ implantació i funcionament de l’Oficina supramunicipal és de 22.000€, que es repartiran d’acord amb els següents percentatges, en virtut de les despeses assumides per cada Ajuntament(Cardona 60%, Súria 20% i Navàs 20%).

Arxiu del blog