14 de desembre 2010

FESTA MAJOR 2010

En el ple del mes d’octubre el Regidor de Festes va fer una valoració de la Festa Major dient que el resultat va estar “bastant bo”. Després d’aquesta afirmació es va fer la pregunta:


De la Festa Major el regidor ha dit que el resultat ha estat bastant bo, demana en què ho basa (estalvi, la gent n’està contenta...).

El Sr. Juan José González diu que té raó, certament no ha estat gaire aclaridor.

S’ha gastat el 72,84 % del previst a la partida, o sigui 50.990 de 70.000 euros, el cost total de la Festa Major ha estat de 60.147 € tenint en compte els ingressos que han tingut i que han invertit en la compra de taules i cadires, per això el comentari de què el resultat ha estat bastant bo.


La diferència entre els 60.147 € i 50.990 €, és de 9.157 €, que són els ingressos de les entrades, del servei de Bar i dels espònsors de la Festa Major.


La valoració per part del Regidor, només va estar a nivell econòmic, no es va fer cap comentari de la qualitat de les actuacions ni de la resposta per part dels suriencs, ni de l’abandó de membres de la comissió de Festes, ni del poc nivell de la cantada d’havaneres, ni del desastre del teatre, que per cert, per poc el col·loca a la Festa de les Pubilles.


Es important que el grup de govern tingui sentit d’autocrítica per millorar i una Festa Major, com qualsevol acte, no es pot valorar només des de un punt de vista econòmic.

Arxiu del blog