23 de desembre 2010

Tornen Els Pastorets de Súria amb millors músiques i cançons

Cap a 250 participants i més de 1.000 espectadors passaran pel teatre del Foment

Imatge d'arxiu dels Pastorets de Súria. Foto: Pastorets Súria

El dia de Nadal a les 6 de la tarda, el teatre del Foment Cultural de Súria aixecarà teló per a obrir el cicle de les set representacions d'Els Pastorets de Súria que es faran. Seguiran altres reposicions els dies de Sant Esteve, 26 de desembre; Cap d'Any, 1 de gener; diumenge, 2; diada de Reis, 6; dissabte, 8 i diumenge, 9. Totes les representacions seran a les 6 de la tarda i la durada de l'espectacle és de 2 hores i 25 minuts.

Els Pastorets de Súria tenen una tradició de més de 100 anys d'antiguitat i són singulars per la fidelitat al guió íntegre i original que Josep M. Folch i Torres va escriure al 1916; per ésser un espectacle amb música autòctona interpretada en viu i en directe; per realitzar-se amb escenografia tradicional de decorats de paper i per la proximitat que dóna el petit format del teatre on es representen. Aquests quatre grans actius teatrals, mouen cada any més de dos-cents participants i més d'un miler d'espectadors. La novetat d'aquesta edició serà el reforç que es donarà a la part coral de l'espectacle, que té molta cançó pròpia i altres interpretacions nadalenques. La posada en escena d'Els Pastorets de Súria és portada pel Foment Cultural de Súria, que compta amb la participació de l'orquestra Mas Torrat i que enguany incorporarà nous cantaires, entre els quals alguns components de la coral Sòrissons.

Des de la passada setmana, les entrades per a les set representacions ja són a disposició del públic. El lloc de venda, com és habitual, és l'establiment de La Cantina 3 (al carrer de Salvador Vancell, 21). Les entrades tenen el preu únic de 9 euros i s'ofereixen únicament en venda anticipada. Per qüestions de millora de gestió, enguany no es faran comandes i en cas de retorns, es despatxaran una hora abans de l'inici de l'espectacle, a la taquilla del teatre. Si hi ha alguna persona de fora de Súria, que no li és possible d'adquirir-les directament, cal que telefoni al 93 869 66 55, on es coordinarà el servei de venda per als espectadors de fora vila.

Arxiu del blog