30 de març 2012

RENOVACIÓ DEL JUTGE DE PAU

En aquest ple de març, s'ha renovat el càrrec de Jutge titular i suplent del jutjat de Pau de Súria.
 Jutge de Pau titular: Ramon Garriga Parés
 Jutge de Pau Substitut: Mª Teresa Cots Portí

Per la nostra part, aquesta va ser la nostra intervenció dins el Ple:


1.- Agrair a l’actual jutge el Sr. Ignasi Pelfort  i al Sr. Murcia, jutge suplent, els seus anys de dedicació desinteressada i d’ encert en els càrrecs. Proposem, per quan deixin el càrrec oficialment,  que aquest ajuntament els faci  algun tipus de reconeixement per la tasca realitzada.
2.- Agrair a les 11 persones que van presentar la candidatura per cobrir aquesta plaça. Ens va sorprendre a tots i diu moltes coses positives de la societat civil surienca.
3.- No ha estat fàcil l’elecció d’escollir entre tantes persones. Per al  nostre grup  ha estat una mica mes fàcil, ja que presentàvem a una persona d'una gran vàlua personal i que a més de complir tots els requisits per al càrrec, té la condició de ser dona: la Mª Teresa Cots.
4.- Volíem i desitjàvem tots els grups politics d’arribar a un consens en aquest tema hi ho hem aconseguit. Estem contents pel nou equip que escollit, el Ramon i la Mª Teresa que estem segurs que ho faran be i també els hi desitgem molta sort en el càrrec.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Ens podríeu donar la informació de la resta de persones que van presentar els altres grups polítics?

Moltes gràcies!

Gis.Suria ha dit...

Apreciat anònim,
No podem publicar el nom dels candidats, perquè és una selecció interna, i estan protegits per la llei de protecció de dates.
Si que podem dir que des de l'equip de govern se'ns va invitar a l'oposició que presentéssim el nostre candidat, que per equitat social volíem que fos una dona la que havia d’ocupar aquest espai, i així ho varem fer, presentant a la Sra. Mª Teresa Cots.
Si tant interès tenen sobre aquest tema, els hi podem recomanar que s'adrecin a l'ajuntament per tal de que els informin adequadament. Des del GIIS no estem autoritzats per donar aquesta informació!

Anònim ha dit...

Gràcies per la informació.

Era només simple curiositat; gràcies per contestar

Fins aviat

Arxiu del blog