12 de setembre 2008

Celebrem el 1.000 !!!

Des de que vàrem posar el comptador, ja són més de 1000 les visites que han anat entrant al nostre bloc. Nosaltres ens sentim satisfets de la feina feta, i curiosament també són 100 els articles escrits. La mitjana d’entrada és de set persones que cada dia es passegen pels nostres articles.

Ara hem posat al dia la funció per als comentaris, que teníem encallat. I també podeu opinar, si voleu, es clar!

Ja sabem que això de la Política es pesat, però de segur que teniu la vostra opinió si veieu els carrers bruts o si cal arranjar qualsevol cosa, això és la nostra política, la de poble, la del dia a dia.

Per sort, no ens cal fer grans discursos ideològics, això ho deixem pels altres. Encara que sempre que podem donem els nostres raonaments, però sense el servilisme de partit, amb independència de ciutadà de peu.. El nostre defecte és que ens agrada mullar-nos!

Gràcies per les vostres visites i correu la veu del nostre bloc.

Una abraçada a tots i totes els/les “espietes”, sigueu o no simptatitzants del nostre grup GIS.

També ens podeu trobar a la bagesfera compartint l’espai amb els blocaires del Bages i al poliblocs, fent de mosca “cojonera” com vulgarment es diu, perquè som molt petits en relació al pes dels grans partits. Però hi som, i això es el que compta!

Arxiu del blog