17 de setembre 2008

NO CAL QUE PENSEU!!! -RECEPTA P.S.C SÚRIA-

No sabem si són instruccions del partit per portar millor la crisi i suavitzar aquesta sensació d’incertesa, o senzillament, era una recomanació per portar millor la comissió informativa d’aquest ple del mes de setembre, on no hi havia, ni l’ apuntador.

Per no haver no hi havia ni la documentació de la reunió, ni l’ ordre del dia, al dia, ni l’Alcalde, ni els Regidors: d’esports, de seguretat ciutadana, de medi ambient, via pública, ni el Secretari-interventor. Per no haver, no va haver ni la disculpa de l’absència dels absents.

Una comissió informativa, on tots els membres de l’oposició erem presents. Amb un resultat amb termes futbolístics de 6 a 2, quan el resultat del partit acostuma a ser de 6 a 7.

Ens va agradar la manera de tractar els temes, el saber que hem d’aprovar un Pla local de l’Habitatge a cegues, perquè no tornarem a veure el document, sol·licitat per tots, abans d’aprovar-lo. En tot cas ens cal espavilar per demanar tot el que falta, i aclarir el que no ens van aclarir els presents.

Per acabar-ho d’adobar, ens van dir que en pròxims dies ens presentaran un estudi per fer l’ampliació de la casa de la Vila, però això sí, no tindran en compte el nostre projecte presentat i sobretot, ens van dir: que NO CAL QUE PENSEM!!!

La nostra societat es basa amb el pensament, imagineu-vos quants filòsofs, quantes revolucions s’estalviarien d’estudiar els nostres escolars, i quants problemes s’estalvien les grans dictadures! Quanta raó tenen!!!

De totes maneres, pels no obedients, us deixem unes quantes floretes:

Atreveix-te a pensar” (kant); “Pienso, luego existo” (Descartes); “Qui no vol pensar és un fanàtic; qui no pot pensar és un idiota; qui no gosa pensar és un cobard” (Bacon); “Si dos individuos están siempre de acuerdo en todo, puedo asegurar que uno de los dos piensa por ambos” (Freud); "Piense usted lo que quiera, pero piénselo" (Savater).


Arxiu del blog