29 de setembre 2008

PSC, AIXECA EL CUL DE LA POLTRONA I VISITA, PER FI, ALS VEÏNS DE FUSTERET.

Avui, el nostre Alcalde Julián ha visitat els veïns de Fusteret afectats per les obres que han deixat en mal estat la vorera de la carretera. Per fi, els polítics han escoltat in situ, després que l’associació fes arribar les seves queixes en el Ple d’aquest mes de setembre.

Les preguntes i queixes presentades pel grup de l’oposició GIS i en representació dels veïns, ha fet que el tripartit visitin als veïns.

Una pràctica recomanable per a tots el grups polítics. No pot ser de cap manera que els grups visitin/ visitem els barris només en època de eleccions. Cal que tots canviem les pràctiques!!!

Esperem també que s’hagi inspeccionat les bòfies , produïdes per la mala canalització de la via, segons l’associació, que també bossa els embornals, i fa filtracions en la nau ubicada en la zona.

Gis va presentar un prec acceptat pel grup de govern:

PREC:
Vistes les petites bòfies del Barri Fustaret situades a prop de les vies del tren, produïdes pel desviament de la canalització i la filtració d’aigües, amb el possible ensorrament de la via i amb el perjudici de l’embussament dels embornals, per això:

Demanem a l’Ajuntament, l’assessorament dels tècnics municipals i de l’empresa Iberpotash, per fer una inspecció de la zona i si és necessari la intervenció de la concessionària encarregada del manteniment, com és Ferrocarrils dels Catalans.

Arxiu del blog