26 de setembre 2008

PSC de Súria, desatent als veïns de Fusteret







La intervenció al Ple de setembre de veïns del Barri de Fusteret va deixar en evidència que el nostre tripartit surienc, encapçalat pel PSC els té més que abandonats. L’estat de deixadesa del barri, produït majoritàriament per les obres dels pisos, que ha fet suspensió de pagaments, ha deixat la seva vorera en estat lamentable. Des de el febrer, l’Associació de veïns han intentat parlar amb el nostre Alcalde i encara no els ha rebut. Segons l’ Alcalde, no sabia res d’aquesta petició i va admetre que segurament sabia extraviat la carta de petició, demanant disculpes.

La empresa que ha fet fallida era l’encarregada d’ adequar la vorera i ara, sembla una guerra de responsabilitats. L’Ajuntament no vol ser responsable d’una vorera que l’empresa a d’urbanitzar i mentrestant els veïns es veuen greument perjudicats.

Una altra de les peticions dels veïns, com la de fer un llit de ciment pels contenidors de les escombraries que semblava una promesa feta per la Regidora, també s’havia oblidat, tal com va admetre ella mateixa.

També va ajudar a suavitzar la situació el Regidor de via pública, quan va confessar que no sabia quina era la farola que estava en greu estat, quan sembla que el més lògic hauria estat parlar directament amb l’Associació, tal com van reclamar el mateixos veïns.

Una altra preocupació dels veïns són unes bòfies que estant situades molt a prop de la via amb el perill d’ensorrament, que és va passar com a prec.

Esperem que les preguntes presentades per GIS, a petició del veïns, donin fruit i que en breus dies es resolguin tots, o gairebé tots els problemes.

Arxiu del blog