16 de desembre 2008

ANIMALS POLÍTICS O POLÍTICS ANIMALS?

Mirem la vanguardia i ens trobem amb fotos dels polítics amb els seus “germans” animals, i queda clar allò tan sabut” que el hombre desciende del mono”. Segons ens diu l’article els nostres germans ximpanzés son capaços de planificar i enganyar fins a obsessionar-se pel poder i el territori, en canvi els Bonobos, emparentats al mateix nivell que els ximpanzés, formen societats matriarcals més pacífiques e igualitàries.

Però quan afegim a l’article científic totes les manifestacions polítiques d’aquests últims dies com “tontos de cojones”, “mori el Borbó”, o “colgar a los nacionalistas por los cojones” acabem pensant quina mena de polítics tan animals ens governen!

Si són els triats com a líders no haurien d’estar plens de saber i diferenciar-se de la resta dels humans pel seus coneixements, el seu bon sentit crític, i de responsabilitat envers a la societat que serveixen?

Ah! Que no sabeu de que parlem?

Ai, perdoneu, sempre ens confonem de pel·lícula! (ja ens ho diuen) I no hi ha manera de fer-nos entendre que només podem aspirar al " Planeta de los simios..." que en definitiva és més del mateix!

Arxiu del blog