10 de desembre 2008

SENSE FESTA DE SANTA BÀRBARA!

No sabem perquè a la festa de Sta. Bàrbara, l’anomenada oposició de l’Ajuntament de Súria CIU, aIS i GIS no hem estat convidats als actes de Sta. Bàrbara que organitza cada any Iberpotash.

Potser s’han assabentat que ens ho mengem tot, i ara, en moments de crisi, cal mirar que els convidats no siguin massa golafres!

Hem demanat explicacions, però com es diu en aquests casos “No n’hem tret l’aigua clara”. La qüestió es que la invitació de l’empresa cada any es feia extensiva a tots els membres de la corporació i anava adjunta al programa d’actes.

Potser no s’ha convidat a ningú i els nostres companys del grup de govern tampoc han anat a cap acte, perquè s’ha canviat la fórmula “el sempre s’ha fet així”.

Entre les explicacions:

AL registre d’entrades de l’Ajuntament no consta que ni per part de l’empresa ni per part del Comitè d’empresa s’hagi convidat cap membre de l’Ajuntament als actes de Santa Bàrbara. Fent indagacions l’únic coneixement dels actes que es te a l’Ajuntament és una petició de suport de l’Ajuntament feta pel Comitè i la publicació dels actes de la festa feta al Regió 7. Per tant des de les oficines de l’Ajuntament no s’ha fet extensiva cap invitació (per inexistent) ni als regidors de l’equip de govern ni als de l’oposició.

Des d’Oficines hem seguit el mateix procediment de sempre.

Per la nostra part, ens disculpem si algú a pensat que hem "passat" d'anar als actes. Però s'ha de saber que ningú ens ha convidat!

Arxiu del blog