13 de desembre 2008

PLE DE NOVEMBRE: ALTAMENT TÒXIC


Anar al ple comença a ser altament perjudicial per la salut. El virus corporatiu ha començat a afectar als ordinadors i a certs membres del grup de govern, alterant algun que altre equilibri bioquímic fonamental, fent-se patent els seus símptomes en el llenguatge oral i gestual dels afectats.

El virus ha alterat de forma considerable al Regidor "Tot ho sap" que té com objectiu ser el primer del curs, és per això, que utilitza tota mena de recursos: unes "xuletes", uns apunts, un cop de mà donat per algun altre alumne avançat...Però el que més ens té sorpresos són les dues versions que sempre té de tot; Versió A per les comissions informatives, on passem més de mitja reunió donant comptes de les partides del Pla de desenvolupament turístic, dirigides a l'Esplendor Medieval i Interpretació de la Sal. Versió B per al dia del Ple, que no té res a veure amb l'anterior versió, clar està. Apareixen i desapareixen partides, ball de xifres que res té a veure amb les xifres que ens van fer entendre en la versió A del dia de la Comissió... després de tant batibull, ens esgarrifa escoltar la justificació pública que ens va donar... resulta que té tal ball de números al cap que es va fer un embolic. (aclarem que la versió A queda anul.lada).

Creiem que per això el Regidor "Tot ho sap" ens recomana que fem un curset per estar al seu nivell i entendre d'on surten els números i d'on s'alimenten les partides (de segur que no anirem a la mateixa acadèmia!). De moment una de les partides retirades del mapa per falta de subvenció és la de la Gespa Artificial al camp de Futbol.

De tant en tant però, el nostre equip de govern pren consciència que vivim temps de crisi, d'aquesta manera, No s'aplicarà l'augment de l'IPC a les subvencions destinades a les entitats surienques per a l'exercici 2009. L'estalvi és l'estalvi. Però us recordem que si s'incrementarà l'IPC als salaris de l'Alcalde i dels Regidors (excepte les Regidores de GIS que hem demanat la congelació per coherència a la nostra moció rebutjada).

El segon membre afectat pel virus és el nostre Alcalde, que enlloc de donar explicacions clares i concises a l'òrgan del Ple, encarregat de recollir i donar comptes de les accions de govern, es dedica a repetir i repetir als membres de l'oposició que fem: tertúlies de cafè!, expressió que utilitza com una mena d'estirabot inapropiat i fora de context que ens deixa a tots els membres de l'oposició "fora de joc" i sense el més important: "s'oblida" de donar resposta a la ciutadania del tema que tractem.

Hem proposat vacunar-nos per tal que el virus no faci més estralls dins la corporació, però creiem que, com sempre, la nostra suggerència no ha estat recollida.

Davant la pregunta que vàrem fer sobre on s’han dipositat els fangs tòxics resultants de la neteja de la bassa d’emergència de salmorres del runam Sali, la resposta va ser que no eren altament tòxics , segur que no vàrem fer bé la pregunta, ja que enlloc de tòxics hauríem d’haver demanat per fangs altament contaminants i així pot ésser que tinguéssim una resposta.

Nosaltres per la nostra part, i després de veure com han quedat els horts i camps on el col·lector a vessat no proposarem fer un "xupito" de fang de salmorres, encara que ens han assegurat que no són tòxiques. Per tant, en les nostres tertúlies de cafè (nou nomenament al Ple Municipal segons el nostre Alcalde), continuarem bevent aigua.

Us convidem que visiteu el nostre bloc, http://gis-suria.blogspot.com/ per gaudir d'una altra informació.

Arxiu del blog