04 de desembre 2008

COHERÈNCIA "0": O TOTS, O NINGÚ!

Davant d’una període de recessió s’ha de donar exemple amb la congelació de salaris i indemnitzacions dels regidors, es per això que vàrem presentar la moció, com a principi de solidaritat.


Segons el grup de govern l’ increment de l’IPC als sous d’Alcalde i Regidors no suposa cap augment salarial sinó només un equilibri amb la inflació. Però l’increment de l’IPC a la subvenció de les entitats surienques, no cal equilibrar-la! Es per això que el nostre Alcalde diu que amb mocions com aquesta es fa un flac favor a la classe política. Aquesta congelació no tindria un impacte gaire important que si té el control de la despesa.


La diferència d’estalvi d’una partida a l’altra no té color, l’estalvi de la congelació de salaris és de 5.276,32 € i no augmentar a les entitats suposa uns sis-cents euros aproximats. En fi, flac favor al control de la despesa i molt “morru” polític. Per cert hi ha ajuntaments socialistes que han fet aquest flac favor i s’han congelat el sou. Coherència “0”: O tots, o ningú!


Per cert, nosaltres ens auto-congelem!

Arxiu del blog