08 de desembre 2008

Súria rebrà 1.127.238 € del Fons Estatal d’Inversió

La Ministra d’Administracions Públiques, Elena Salgado, s’ ha reunit amb representants de la Federació Nacional de la Construcció per explicar el contingut i l’ aplicació del Reial Decret 9/2008, pel que es crea un Fons Estatal d’Inversió Local i un Fons especial de l’ Estat per la dinamització de l’ Economía i el treball per un total de 11.000 millons d' euros.

Aquest fons esta dirigit per fomentar l’obra pública i per cobrir de 200.000 a 300.000 llocs de treball, en el sector de la construcció.

El fons d’inversió local està constituït per 8.000.000.000 d’euros que es distribueixen entre els ajuntaments de tota Espanya en funció del nombre d’habitants. Segons relació publicada el dia 3 de desembre a la web del ministeri d’administracions públiques www.map.es a Súria ens atribueixen un total de 1.127.238’- euros.

Per disposar d’aquest diners cal presentar les peticions corresponents entre el 10 de desembre i el 24 de gener. Les obres hauran d’estar adjudicades cap al mes d’abril i hauran d’estar finalitzades el primer trimestre de 2010.

Els Fons Estatal d’Inversió Local finança el 100% de les obres inclós l’IVA. Properament ens reunirem tots els membres de la corporació per saber on destinaran aquests diners.

1 comentari:

Anònim ha dit...

A veure si s'en recorden del carrer Pleta!!!
L'únic que en comptes de semblar un carrer medieval sembla un carrer de després de la tercera guerra mundial...
Volem també la restauració de les façanes..
Restauració ja!!
Cables per tot arreu, façanes a punt de caure...
Allà ara no hi viuen animals!!!
Forma part del casc més antic!!!
1200 d.C.
Qualssevol dia hi haurà un accident... ja que molts turistes i visitants, per no dir els nens que hi entren a jugar!!!

Arxiu del blog