23 de desembre 2008

INCONGRUÈNCIES POLÍTIQUES (2)

En l’últim article de la Torre, comentàvem la nostra preocupació per la deslocalització d’ empreses del Bages, i ara, mig any després, ja comencem a notar els tràngols. A Súria mentrestant, notarem la crisi a ritme de la Mina.

Estem preocupats per la gestió de nostre ajuntament davant l’augment del 33% d’inversió en la Llei de Barris, fent les mateixes actuacions, passant de 3 milions a 4 milions €, sense informar als grups de l’oposició i que l’equipament del Casinet només es faci de cara a la galeria turística, deixant de banda als veïns que són els que hi viuen i els que n’han de gaudir el dia a dia.

També ens amoïna:

-El poc control en la contractació de personal, seguint pagant hores extres cada mes.

- L’acabament de l’any sense tenir ni un tros d’herba artificial al Camp de Futbol, jugant amb la il·lusió de pares i responsables de l’equip blanc i negre, ja que s’ha retirant la inversió per falta de subvenció.

- De com la crisi immobiliària pot afectar al nou Centre de Salut, que no avança a bon ritme.

- Dels arguments per augmentar-se el salari Regidors i Alcalde (GIS ha demanat la congelació) segons l’IPC i és capaç de retallar l’augment a les entitats, utilitzant la paraula “crisi” segons convingui.

- De la falta de consens en les obres de la guarderia i del Ajuntament.

- Del riu brut i deixat fent el sord davant de mocions del nostre grup i precs de la ciutadania

- De l’abandonament de les associacions de Veïns de Fusteret i Barri de Sant Jaume, que van acudir al Ple per ser escoltats i encara el dia d’avui (1 de desembre) no s’han resolt els seus problemes.

Com a positiu, estem satisfets del compromís del grup de govern a mocions presentades pel nostre grup i recolzades per tots els grups, sobre la utilització del transport públic, la gua-gua amb bonus, de la zona wifi a la Biblioteca i del procés de participació ciutadana, en el que estem treballant.

Us invitem a visitar el nostre bloc http://gis-suria.blogspot.com/

Bon Nadal i feliç 2009!

Arxiu del blog